Simona Halep lupta pentru cel mai important trofeu din cariera!

Simona HalepÎn această seară, de la ora 20:00, Simona Halep şi Jelena Jankovici se vor întîlni în finala turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.Cele doua s-au mai intalnit de 4 ori in circuitul WTA,scorul fiind de 3-1 pentru campioana romanca 🙂 .
Simona Halep-Jelena Jankovici 3-1
2010, US Open turul 1 4-6, 6-4, 5-7
2012, Bruxelles turul 2 6-2, 3-6, 7-6 (3)
2013, Roma sferturi 4-6, 6-0, 7-5
2014, Australian Open optimi 6-4, 2-6, 6-0

Jelena Jankovici a declarat ca se bazeaza cel mai mult pe experienta dar si pe ritmul pe care si l-a regasit dupa multe accidentari neplacute:„Totuşi, ea nu a mai fost în această finală, pe cînd eu da.Sper că experienţa va conta, sper să fie un avantaj pentru mine. Mi-ar plăcea să cîştig un nou titlu aici şi cu siguranţă voi lupta din greu pentru asta”

Simona Halep a beneficiat de WO-ul Serenei Williams si a ajuns pentru prima oara in cariera in finala de la Indian Wells.Simona Halep ca sa castige acest meci ii trebuie multa determinare si mai ales concentrare,ea a declarat:„Vreau să mă gîndesc doar că e o altă finală, că e nevoie să rămîn concentrată şi să încerc totul pentru a cuceri titlul.Am jucat de multe ori cu ea, de fiecare dată a fost dificil. Ştiu că va trebui să alerg mult, să lovesc tare şi să fiu agresivă. Şi va mai trebui să fiu atentă la fiecare minge pentru că Jelena va lupta pînă la final”

Meciul in Romania va fi televizat de catre Dolce Sport la ora 20:00.Speram sa vedem un meci frumos,cu multe mingi spectaculoase iar la sfarsit cea care va ridica trofeul sa fie romanca Simona Halep.

Sursa foto:www.zimbio.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu