Tenisul spectacol continua! Simona Halep si celelalte vedete din circuitele ATP si WTA isi dau intalnire la Miami!

Simona Halep

Miami Open este urmatorul turneu major al anului. Simona Halep si multe alte staruri ale tenisului mondial si-au anuntat prezenta.


Pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, la Miami se vor disputa turneele de categorie Premier Mandatory din circuitele WTA si ATP.

WTA Miami

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la acest turneu, va juca direct in turul secund, impotriva castigatoarei partidei dintre Kristina Kucova (82 WTA) si Naomi Osaka (49 WTA).

Irina-Camelia Begu nu va juca nici ea in primul tur, urmand a intalni invingatoare dintre Lara Arruabarrena (72 WTA) si Natalia Vihlianteva (81 WTA).

Monica Niculescu o va intalni in turul inaugural pe suedeza Johana Larsson (60 WTA), in timp ce Sorana Cirstea va juca impotriva campioanei olimpice, Monica Puig (40 WTA).

Patricia Maria Tig si Ana Bogdan pot ajunge si ele pe tabloul principal. Tig trebuie sa treaca de Rodina (79 WTA), in timp ce Ana Bogdan va trebui sa o invinga pe Donna Vekic (88 WTA).

Jaqueline Adina Cristian, care primise un wild-card pentru acest turneu a ratat sansa de a se alatura celorlalte romance de pe tabloul principal, pierzand partida cu Mona Barthel.

Forma slaba aratata de Halep in acest start de an face ca jucatoarea romana sa aiba doar sansa a opta la castigarea acestui turneu, conform Sportingbet. Cota ei la ridicarea trofeului este de 21.00. In absenta Serenei Williams, care nu a participat nici la Indian Wells din cauza unei accidentari la genunchi, Pliskova, Kerber si Muguruza sunt primele trei favorite la Miami.

miami


Daca iti faci chiar cont la Sportingbet poti paria orice pronostic complet gratuit din bonusul de pana la 200 RON pe care il primesti! Indiferent daca acesta este sau nu castigator, nu vei pierde nici un leu!

ATP Miami

Daca pe tabloul feminin Serena era singura jucatoare dintre cele de top care nu juca la Miami, la masculin vor lipsi atat Muray cat si Djokovic. Cei doi nu vor putea participa din cauza unor accidentari. De asemenea, luni seara tarziu, Gael Monfils a anuntat ca va lipsi si el de la acest turneu.

Avand in vedere modul in care Roger Federer a jucat la Miami si aceste absente de top, elvetianul pare sa aiba prima sansa la castigarea acestui turneu.

Marius Copil a ratat participarea pe tabloul principal al turneului, fiind eliminat in primul tur al calificarilor de catre Reilly Opelka, reprezentatul gazdelor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu