Simona Halep ramane in Statele Unite | Vezi care este urmatorul turneu la care va participa reprezentanta noastra!

Simona Halep nu va lua pauza dupa eliminarea suferita in 8-imile de finala de la Indian Wells. Fostul lider WTA se deplaseaza in Florida pentru a lua startul la Miami Open, competitie care se desfasoara in perioada 19 – 30 martie.


Antrenament cu doi romani

Simona Halep a trecut peste esecul de la Indian Wells, acolo unde avea de aparat semifinala din 2018, si este pregatita pentru startul turneului de la Miami. Zilele acestea, romanca a publicat pe contul ei personal de Twitter imagini cu ea pregatindu-se pe Hard Rock Stadium, acolo unde, de asemenea, au fost prezenti Irina Begu si Marius Copil.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


La editia din 2018, Simona a ajuns pana in 16-imile de finala ale intrecerii din Florida, acolo unde a fost eliminata de catre Agnieszka Radwanska, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3. Turneul de la Miami este o competitie de nivel Premier Mandatory, dotata cu premii totale in valoare de 9,035,428 $.

In 2018, turneul a fost castigat de catre Sloane Stephens, aceasta reusind sa treaca in ultimul act de Victoria Azarenka, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1.


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu