Simona Halep va juca la Roland Garros! Accidentarea de la Roma i-a crescut cota la trofeu!

simona halep

Simona Halep a suferit o entorsa in primul set al meciului cu Svitolina. A reusit sa continue meciul, insa a ratat trofeul si are nevoie de o pauza.


Simona Halep are nevoie de o scurta pauza

Simona a inceput bine primul se al celei de-a doua finale consecutive in care s-a calificat. Din nefericire, la scorul de 5-3 in favoarea sa, jucatoarea romana a suferit o entorsa. Ea a reusit sa incheie setul victoriosa, dar problema de la glezna si-a aratat efectele pe masura ce jocul continua. In ciuda interventiei terapeutului, ea a pierdut setul doi cu 5-7 si nu a reusit sa mai pastreze nivelul de joc in decisiv, cand Svitolina s-a impus cu 6-1.

Simona are o saptamana pentru a se recupera inaintea urmatorului Grand Slam. Turneul de la Roland Garros incepe pe 28 mai. La finalul meciului ea a declarat ca la revenirea in tara va avea o zi de odihna si marti ar putea reveni pe teren, in functie de recomandarile doctorului.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Simona Halep e favorita la Roland Garros

Despre turneul din Franta ea  a spus: „Nu sunt favorita la Roland Garros. In acest moment, nu. Sunt 15 favorite.” Totusi, casele de pariuri nu sunt de acord. Simona are prima sansa, chiar daca, in urma accidentarii si a infrangerii din finala de la Roma, cotele au fost ajustate serios.

Mai devreme in timpul zilei de astazi, Simona avea la 888sport cota 3.40 la castigarea Openului Francez. Acum cota s-a a crescut pana la 4.50.

Succesul Svitolinei a dus la o taiere a cotei jucatoarei ucrainience la turneul de la Paris. Ea are acum cota 10.00, fata de 13.00 anterior. Karolina Pliskova a intrat si ea intre jucatoarele cu cota sub 20.00, pariul pe triumful ei fiind rasplatit cu multimplicarea mizei de 17 ori.

La fel ca Halep, lidera mondiala, Angelique Kerber a pierdut teren in viziunea caselor de pariuri, ea avand acum cota 16.00 la castigarea trofeului, fata de 12.00 cat avea inainte.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu