Simona Halep revine in top 3 WTA!

Simona Halep a obtinut al doilea titlul WTA de categorie Premier din 2016, castigand turneul din Montreal dupa o finala disputata impotriva americancei Madison Keys. Jucatoarea din Romania revine astfel in top 3 WTA, urcand doua pozitii fata de saptamana trecuta. 


inregistreaza-te - unibet


Daca in 2015 Simona reusea sa ajunga pana in ultimul act al puternicului turneu WTA din Canada, pierzand contra Belindei Bencic din cauza problemelor fizica care au obligat-o sa abandoneze, anul acesta nimic n-a mai oprit-o din drumul catre titlu. Beneficiind si de culoarul favorabil aparut in urma absentelor numeroase de la startul competitiei, Simona si-a respectat statutul de favorita numarul 2 la casele de pariuri.

Romanca a cedat doar doua seturi pe parcursul competitiei, trecand de Daria Gavrilova, Karolina Pliskova, Svetlana Kuznetsova, Angelique Kerber si Madison Keys. Este cel de-al treilea titlu WTA de anul acesta dupa Madrid (tot de categorie Premier) si Bucuresti. 


Citeste si:

Vezi cotele pentru Europa. Ce sanse au reprezentantele noastre sa se califice?
JO RIO 2016: Fratii Bryan s-au retras de la Olimpiada! Cresc sansele perechii Tecau/Mergea?

La acest turneu a jucat cu trofeul pe masa si in proba de dublu, pierzand alaturi de Monica Niculescu in fata rusoaicelor Elena Vesnina si Ekaterina Makarova.

Din pacate pentru noi, Simona nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika. Cel mai probabil, urmatoarea ei prezenta va fi la Cincinnati, competitie programata intre 15 si 21 august.

Serena Williams continua sa fie lider mondial cu 8300 de puncte, urmata de Angelique Kerber cu 6745 si Simona Halep cu 5970.

JO 2016: Nu ai cum sa pierzi cu Murray! Vezi in continuare de ce

Sursa imagine: http://www.exclusivnews.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu