Simona Halep are un traseu dificil spre finala de la Rogers Cup! Iata pe cine poate intalni!

simona halep

Saptamana viitoare are loc turneul WTA de la Montreal, cunoscut si sub denumirea de Rogers Cup. Simona Halep a castigat turneul in 2016, dar va avea o misiune dificila anul acesta.


18 din cele mai bune 20 de jucatoare ale lumii participa la Rogers Cup

Dintre primele 20 de jucatoare din clasamanetul WTA doar Madison Keys si CoCo Vandeweghe vor lipsi de la turneul canadian.

In primul ei meci la Montreal, Simona Halep va juca impotriva castigatoarei confruntarii dintre Anastasia Pavlyuchenkova si o jucatoare venita din calificari. Cap de serie numarul 1, Simona Halep este pe aceeasi jumatate de tablou cu Angelique Kerber (cap de serie numarul 3), Caroline Garcia (cap de serie numarul 6) si Petra Kvitova (cap de serie numarul 8). Mai mult, Serena Williams, Maria Sharapova, Karolina Pliskova si Daria Kasatkina sunt potentiale adversare ale romancei pana la o eventuala calificare in finala. Primul meci foarte dificil poate veni in turul trei, cand in calea Simonei poate iesi Venus Williams.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

NetBet ofera cota 11.00 pentru triumful Simonei Halep la Montreal!

Tripla campioana la Rogers Cup, Serena Williams are prima sansa la turneul de anul acesta. NetBet ofera o cota de 4.50 celor care pariaza pe triumful jucatoarei americane. Simona Halep este doar a patra in topul favoritelor, cu cota 11.00. Ea este devansata de Angelique Kerber (cota 8.00) si Garbine Muguruza (cota 10.00).

Primele doua favorite, Serena si Angelique, ne pot da cea mai interesanta intalnire din startul turneului. Jucatoarea germana joaca direct in turul secund, unde va intalni castigatoarea partidei dintre Alize Cornet si Serena Williams.

simona halep

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu