Simona Halep s-a retras de la Sydney

Simona  In aceasta dimineata,Simona Halep,numarul 3 WTA,s-a retras de la turneul Apia International,ce se disputa in aceasta saptamana in Sydney,Australia.Simona urma sa joace cu numarul 22 WTA,Karolina Pliskova din Cehia.Cauza retragerii,conform site-ului wtatour.com,ar fi o infectie gastrointestinala.

Bineinteles ca sunt foarte multe zvonuri precum ca Halep vrea sa se pastreze pentru primul Grand-Slam al anului,Australian Open.E putin probabil ca un numar 3 mondial se poate preface ca este bolnav de o boala destul de dureroasa precum gastrita dar Simona ar trebui sa nu asculte criticile si sa ajunga cel putin in semifinala la Australian Open.

Simona Halep a recunoscut ca a avut probleme si inaintea finalei din China pe care a castigat-o si ca inaintea meciului cu Pliskova nu s-a antrenat timp de 3 zile.Simona a declarat:„Cu problemele la stomac nu ştii niciodată,dar sper să mă refac în două,trei zile şi să pot să mă pregătesc pentru Australian Open. Sunt mult mai încrezătoare acum faţă de anul trecut.Am avut un start bun de sezon.Am câştigat la Shenzhen şi am jucat mai bine de la meci la meci. Nu este o presiune mai mare pe mine,dar trebuie să cred că pot face mai mult decât sfertul de finală de anul trecut”.

Locul Simonei a fost luat de americanca Nicole Gibbs,care a pierdut impotriva cehoaicei cu scorul de 6-0 6-0 in aceasta dimineata.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu