Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Montreal, unde o astepta una dintre cele mai experimentate jucatoare din circuit!

Cu siguranta, intreaga suflare romaneasca isi doreste sa vada mereu jocul Simonei Halep asa cum aceasta l-a prestat in primele meciuri de la Montreal. In timpul zilei de ieri, Simona Halep a invins-o pe Karolina Pliskova cu 6-3, 6-3, luandu-si astfel revansa pentru infrangerea de la Cluj din FED Cup.

In continuare, Simona Halep o va intalni pe Svetlana Kuznetsova. Rusoaica ocupa in acest moment pozitia cu numarul 11 in clasamentul WTA fiind, la ora actuala, una dintre cele mai in varsta jucatoare din top 50 – desigur, alaturi de surorile Williams. Rusoaica a trecut fara prea mari probleme de compatrioata sa Kudryatseva si de cehoaica Kvitova pentru a se califica in aceasta faza a competitiei. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca pana in prezent scorul infruntarilor directe dintre Kuznetsova si Halep este de 3-3, iar ultima disputa s-a desfasurat in ianuarie la Sydney, unde Svetlana a avut castig de cauza, invingand-o pe Simona cu scorul de 2-1.

Castigatoarea partidei dintre Halep si Kuzentsova va intalni in semifinale jucatoarea ce va triumfa in sfertul de finala Daria Kashatkina – Angelique Kerber. Fara doar si poate, in cazul in care se va califica in semifinale, Simona Halep va avea o confruntare extrem de dificila, indeferent de adversara si va avea serios „de tras” pentru a accede in finala turneului de la Montreal si implicit pentru a-si egala performanta de anul trecut de la Rogers Cup.

In concluzie, echipei Pariuri1x2 nu-i ramane decat sa-i tina pumnii stransi Simonei Halep in vederea obtinerii unei performante cat mai importante in Canada si, de asemenea, va invita sa „rasfoiti” si restul site-ului, pentru a descoperi cele mai bune pronosticuri din cele mai importante sporturi ale lumii.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu