Skenderbeu-Dinamo Zagreb, play-off pentru grupele Ligii

Skenderbeu-Dinamo Zagreb, play-off pentru grupele Ligii sau mai degraba ultimul test important pe care il au de trecut croatii pentru a se califica in grupele celei mai importante competitii fotbalistice de pe batranul continent. Este o dubla-mansa care in mod normal ar trebui sa fie la discretia echipei mai experiementate, echipei mai galonate, care are in componenta jucatori valorosi, mult peste cei aflati in tabara albanezilor.

Pentru a ajunge aici, Dinamo Zagreb a trecut de luxemburghezii de la Fola si de norvegienii de la Molde, 3 din cele 4 meciuri disputate terminandu-se remiza. De partea cealalta, echipa din Albania le-a eliminat pe Crusaders din Irlanda de Nord si pe Milsami din Republica Moldova, ultima fiind cea care o scosese pe Ludogorets in turul 2 preliminar.

Zagreb porneste cu prima sansa si in jocul tur care va avea loc miercuri in Albania, insa va recomandam sa fiti moderati in alegerea unui pronostic final intrucat albanezii reprezinta o nuca destul de tare pe propriul teren.

Skenderbeu – Dinamo Zagreb recomandare: Pronosticul under 2,5 goluri pentru o cota de 1.65 pare cea mai buna alegere pentru acest joc. Cei ce cauta o cota pentru un bilet o pot alege pe cea oferita la sub 3.5 goluri.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu