Şoc! Câştigătoarea Ligii Campionilor şi-a schimbat antrenorul!

CSM Bucureşti s-a despărţit oficial de Aurelian Roşca şi are un nou tehnician! E vorba de Helle Thomsen, antrenoarea naţionalei Olandei.

helle-816x459 (1)

Thomsen va pregăti în paralele ambele formaţii, însă doar din sezonul următor. Până la vară, pe banca deţinătoarei Ligii Campionilor va sta Per Johansson, suedez care a fost adus în urmă cu câteva zile la club în postura de director tehnic.

„Sunt mândră că unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerăbdătoare să fiu pe banca echipei CSM Bucureşti, începând cu sezonul următor, şi să încep un nou capitol în România, să devin parte a handbalului bucureştean şi a celui românesc”,  a scus Thomsen pentru site-ul oficial al grupării.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

  1. Csaba

    Intr-adevar Aurelian Rosca a pierdut vestiarul, dar aducerea Hellei Thomsen dupa parerea mea este o decizie proasta. Desigur, avand in vedere lotul pe care o va avea la dispozitie, fara doar si poate va castiga campionatul si va juca in play-off in Liga Campionilor. Cu Per Johansson pe banca, jucatoarele vor juca sub presiune si impotriva unei echipe ca Ferencvaros, nu cred ca au prima sansa la calificare in final 4.

Lasa un comentariu