SOC in UFC! Conor McGregor si-a anuntat retragerea din activitate!

Luptatorul profesionist Conor McGregor a surprins o multime de oameni prin anuntul facut astazi pe o retea de socializare, unul prin care si-a anuntat retragerea din sportul cunoscut formal drept arte martiale mixte.


Momentul perfect pentru retragere

Nu mai este un secret faptul ca McGregor s-a realizat din punct de vedere financiar dupa lupta cu Floyd Mayweather, eveniment care i-a adus in cont aproximativ 100 de milioane de dolari. De curand, acesta si-a inceput si o afacere personala, iar lucrurile sunt din ce in ce mai bune in ceea ce priveste stabilitatea financiara.

La meciul sau de revenire in UFC, Conor a fost invins intr-o maniera categorica de rusul Khabib Nurmagomedov, prin submission in runda a 4-a. Esecul inregistrat in fata rivalului sau, dar in special maniera prin care acesta a fost suferit, ar putea fi unul din motivele pentru care McGregor a decis sa se retraga din acest sport.

„Hey prieteni, un anunt rapid, astazi am decis sa ma retrag din sportul cunoscut formal drept „Arte Martiale Mixte”, a fost anuntul care a provocat un adevarat soc pe retelele de socializare.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!


Realitate sau strategie?

Conor McGregor a mai facut un anunt similar acum 3 ani, atunci cand, de asemenea, isi anunta retragerea, pentru ca ulterior sa revina in competitie. Totusi, la acea vreme, circumstantele erau diferite, irlandezul nefiind atat de bine realizat din punct de vedere financiar pe cat este in prezent. Acel anunt a fost facut dupa ce adversarul unui prieten de-al sau a decedat dupa lupta cu acesta, iar Conor parea ca nu vrea sa mai aiba de a face cu acest sport.

Din toata aceasta poveste, cei care au de pierdut cu adevarat sunt cei de la UFC, care au beneficiat din plin de luptele lui McGregor, inclusiv meciul de box cu Floyd Mayweather. Irlandezul este unul dintre motivele principale pentru care artele martiale mixte au devenit un fenomen atat de cunoscut publicului, modalitatea sa prin care isi promova luptele fiind una unica.

In prezent, UFC-ul nu isi permite sa il piarda pe McGregor, iar dupa acest anunt, o posibila negociere in viitor l-ar pune pe irlandez in postura celui care decide.

Ramane de vazut daca acest anunt este unul real sau doar o strategie pentru viitor.


Cine este Conor McGregor?

In varsta de 30 de ani, Connor este un luptator profesionist, nascut la Dublin, Irlanda, remarcat prin rezultatele sale obtinute in MMA. Palmaresul sau detine titluri la categoria Pana (Featherweight), dar si la cea Usoara (Lightweight). Porecla sa este „The Notorious”, iar pana in prezent are 21 de victorii (18 prin KO) si 3 infrangeri (toate prin submission).

In 2016, acesta reusea sa scrie istorie in UFC, dupa victoria obtinuta in fata lui Eddie Alvarez. Succesul i-a adus irlandezului centura la categoria usoara, acesta fiind deja detinatorul centurii la categoria pana, devenind astfel primul luptator din istoria UFC care detine doua centuri simultan.


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

 


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu