Am şocat din nou! Mega-ponturi oferite in weekednd pe pariuri1x2!

PariuriDesi incurcat la prima vedere, weekendul ce tocmai s-a terminat, a fost extrem de profitabil pentru pariorii ce ne-au vizitat site-ul.

E greu de realizat un total al pronosticurilor castigatoare, oferite in stirile si avancronicile de pe pariuri1x2.ro, realizate de redactia noastra online, in rubrica de comentarii, in trialul concursului organizat pe pagina de Facebook sau in emisiune.

Sambata de vis

Emisiunea ”Un pont pe zi” realizată de Dan Bâra și Sabin Pîrvan a fost una foarte inspirată sambata. O multime de ponturi excelente, dar și un biletul castigator cu cota 2.00 În plus, ponturile lui Alex Dumitrescu, colaboratorul site-ului Pariuri1x2, au fost și ele integral corecte pentru celelalte sporturi în afara fotbalului. In aceeasi zi de sambata, in aceasta postare, s-au oferit dintr-un foc 7 pronosticuri corecte. Extraordinar a fost si felul in  care Cristian Navoli a „citit” partida West Brom – Hull. Prietenul nostru a dat ponturile X pauza, X pauza/ 1 final si gol Berahino, toate, castigatoare. Dorut Surdu a anticipat desfasurarea partidei Chelsea – Newcastle, pronosticand succesul la handicap al gazdelor, iar Dragan Cristian a sugerat, corect, cele doua reprize castigate de Real, in fata Espanyol-ului.

Duminica, precum sambata

Seria formidabila a continuat duminica. Arsenal si Lyon au fost oferite ca victorii single, dar la meciul de pe Gerland, Adrian Ostaficiuc a sugerat si un 1 si over. Alyn Mirea a dat lovitura cu meciul Xanthi – Olympiakos. Pariul pe care au fost invitati sa mizeze cei ce au citit postarea de pe site: ambele marcheaza si over 2.5!

In emisiune, din nou foarte multe ponturi corecte. Printre cele indicate, un 2 dnb, x2 si marcheaza oaspetii, in Blackburn – Wolverhampton. Dan Bara a fost inspirat, sugerand o surpriza in unul din cele doua meciuri programate in Premier League, inclinand sa considera ca United – Southampton nu este un meci atat de sigur pe cat pare. Barcelona a evoluat peste asteptari, dar chiar si asa, au iesit pariurile discutate in emisiune, ambele marcheaza si peste 3.5 goluri.

Loviturile zilei de ieri, au fost insa date in Serie A. Toate pronosticurile oferite, au fost castigatoare! Inter a invins si a marcat peste 1.5 goluri cu Genoa, Atlanta si Chievo au terminat 1-1, adica in intervalul de goluri 1-3, Cagliari a batut-o pe ultima calasata, Cesena, Fiorentina si Palermo au oferit spectacolul asteptat, iar Sampdoria si Empoli au intrat fara gol la cabine. Nebunie la Roma – Lazio, unde Iulian Neculita a indicat 3 variante castigatoare: ambele marcheaza, X final, X pauza sau final. De asemenea, a iesit si varianta ambele inscriu, in celalaly derby al rundei, Napoli – Juventus.

Urmărește zilnic site-ul Pariuri1x2.ro pentru a afla care sunt cele mai tari meciuri ce merită jucate la pariuri!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 5

  1. Post
    Author

Lasa un comentariu