Bursa zvonurilor: Chelsea i-a găsit înlocuitor lui Conte + Lewandowski, pregătit să schimbe campionatul!

Pe masura ce ne apropiem de luna ianuarie, una redeschisa transferurilor de jucatori si nu numai, apar zvonuri extrem de interesante legate de mutarile si negocierile ce ar putea sa aiba loc. Ne-au atras atentia doua dintre ideile vehiculate astazi, in presa internationala.

By, by Chelsea!

Conte a spus in repetate randuri ca nu a reusit sa se acomodeze cu viata din Anglia, fiind pregatit sa revina intr-un campionat de pe ”batranul continent”. Dorinta i s-ar putea indeplini mai curand decat tehnicianul a anticipat. Chelsea a bifat o serie de derapaje in startul acestei stagiuni, formatia pierzand rapid contactul cu Manchester City, liderul la zi a ierarhiei din Premier League. Daca evolutiile ”cetatenilor” nu se vor imbunatati considerabil in urmatoare saptamani, Chelsea este hotarata sa renunte la serviciile italianului, inainte de a se rata obiectivele stagionale fixate. Mai mult, potrivit bursei zvonurilor, formatia de pe Stamford Bridge ar fi identificat si antrenorul cel mai potrivit sa-l inlocuiasca pe Conte. Acesta este nimeni altul decat Maurizio Sarri, actualul tehnician al echipei Napoli.

Lewa, madrilenul

Lewandowski nu a negat faptul ca intr-o buna zi ar fi tentat sa incerce o nou experienta fotbalistica, dupa 7 stagiuni petrecute in Bundesliga, la Dortmund si Bayern.  Ultimele stiri sunt chiar ingrijoratoare pentru fanii bavarezilor. Varful le-ar fi cerut impresarilor sa accelereze formalitatile de transfer la Real Madrid, club care a insistat constant in ultimii ani pentru achizitionarea sa. Ramane de vazut, insa, si ce suma vor solicita cei de la Bayern Munchen, in conditiile in care Lewandowski se mai afla pentru inca 3 ani sub contract cu clubul german. Pe site-ul de specialitate transfermarkt, polonezul este cotat la 80 de milioane de euro. Totusi, tinand cont de sumele pe care s-au perfectat cateva dintre transferurile verii 2017, n-ar fi exclus ca in cazul realizarii tranzactiei, sa asistam la doborarea recordului financiar stabilit de PSG, la cumpararea lui Neymar: 220 de milioane de euro.

Pariaza la NetBet pe urmatoarele meciuri ale echipelor Chelsea si Bayern Munchen »» Ai 1500 lei Bonus de Bun venit!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu