JO: SUA vs Japonia in finala olimpica la sol masculin

Finalele individuale in concursul olimpic de gimnastica incep duminica pe 14 august. Ultimul act in proba masculina de sol se anunta a fi o lupta intre gimnastii japonezi si cei americani. 


Rio: Japonezii sunt favoriti la sol in ciuda notelor din calificari

Din pacate tara noastra nu are niciun concurent in finala, desi in 2012 am fost reprezentati onorabil de Flavius Koczi. Desi nu au excelat in calificari, japonezii sunt considerati favoriti mai mult datorita faptului ca au castigat aurul cu echipa. Cei doi gimnasti ai niponilor sunt Kenzo Shirai si proaspatul medaliat cu aur la individual compus, Kohei Uchimura. Japonezii au fost depasiti la sol in calificarile probei de americanii Sam Mikulak si Jacob Dalton. Acestia au obtinut notele 15.800, respectiv 15.600. Cu un asemenea punctaj te poti gandi la podium tinand cont ca in 2012, chinezul Zou Kai a castigat finala cu 15.933. Tot atunci, Kohei Uchimura s-a clasat al doilea cu nota 15.800 si probabil ca niponul isi doreste inca un titlu olimpic dupa reusitele de la individual si cu echipa. Americanul Dalton a fost si el prezent in finala de la Londra si a incheiat pe pozitia a cincea.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


Campionul mondial din 2013 si 2015 la sol, Kenzo Shirai este considerat principalul favorit de bookmakeri desi s-a calificat in ultimul act cu 15.333 fiind al saselea clasat in urma calificarilor. Gazdele Olimpiadei isi pune sperantele in Diego Hypolito, dar o clasare a acestuia pe podium ar fi o mare surpriza si ar fi realizabila doar daca in exercitiile americanilor si japonezilor apar greseli majore, ceea ce e putin probabil. Va invitam asadar sa urmariti aceasta finala chiar daca Romania este absenta.


Cote-sol masculin

Cotele evenimentului, propuse de Unibet, sunt urmatoarele:

Aur Kenzo Shirai – cota 1.45, Locurile 1-3 – cota 1.10

Aur Sam Miikulak – cota 3.75, Locurile 1-3 – cota 1.25

Aur Kohei Uchimura – cota 5.00, Locurile 1-3 – cota 1.44

Aur Jacob Dalton – cota 9.00, Locurile 1-3 – cota 1.75


Sursa imagine: www.slate.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu