VOI ati votat CAMPIOANA ROMANIEI! Peste 640 de useri au decis pe site-ul nostru sansele la TITLU in LIGA 1!

avancronici

In urma sondajului realizat de catre site-ul nostru, nu mai putin de 642 de utilizatori au votat campioana Ligii 1 in sezonul 2017/2018. Astfel, nu putem spune decat faptul ca ordinea in sondaj este una cat se poate de realista, iar cititorii site-ului Pariuri1x2 au anticipat in mod intelept desfasurarea ostilitatilor din sezonul viitor.


FCSB, CFR si Dinamo, intr-un top asteptatliga 1

Asa cum probabil ne asteptam cu totii, FCSB a fost favorita votantilor. Transferurile in masa efectuate de catre “ros-albastrii” i-au convins pe majoritatea cititorilor s-o vada pe FCSB drept marea favorita la castigarea titlului. Mai mult sau mai putin surprinzator, urmatoarea pe lista este CFR Cluj, ale carei multitudine de achizitii, cumulate cu aducerea unuia dintre cei mai buni antrenori romani, Dan Petrescu, o plaseaza pe locul doi in topul favoritelor la titlu. Dinamo a fost votata de 129 de utilizatori (20%), in timp ce campioana en-titre Viitorul Constanta a beneficiat de increderea a doar 3% dintre voturi.

 

Concluzia pe care o putem trage este aceea ca rezultatul sondajului este unul cat se poate de realist. Este foarte probabil ca FCSB sa domine ostilitatile inca din startul sezonului, in timp ce, la polul opus al rezultatelor, se afla campioana Romaniei in editia 2015/2016, Astra Giurgiu. Plecarea starurilor giurgiuvenilor ii lasa aproape fara nicio speranta la titlu pe baietii lui Edi Iordanescu care vor avea mari emotii pana si la ocuparea unui loc de play-off.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu