Sondaj: Pe loc va incheia Romania campania de calificare la Euro 2016?

RomaniaNationala pregatita de Anghel Iordanescu a remizat la Belfast, aparandu-si astfel primul loc al grupei F de calificare la Campionatul European de anul viitor. In ciuda faptul ca a ramas invincibila si dupa a 6-a etapa a preliminariilor, Romania incepe totusi sa aiba emotii in ceea ce priveste calificarea directa.

Etapa a 6-a

Cu egalul de sambata, Romania a ajuns la 14 puncte acumulate. Nationala noastra are cea mai buna aparare a preliminariilor – doar un singur gol primit – insa raportat la numarul reusitelor – 7 – Romania are, la egalitate cu Portugalia, cel mai slab atac dintre reprezentativele clasate actualmente pe primele doua locuri, in cele 9 grupe. Lipsa de eficacitate si greutatea cu care ne creem situatii periculoase la poarta adversa, s-au vazut din plin si in disputa de la Belfast.

Remiza cu nord-irlandezii n-ar fi fost pana urma deloc rea, daca Ungaria pierdea puncte in Finlanda. Vecina noastra de la vest s-a impus insa, cu o reusita venita pe finalul partidei, 3 puncte ce au adus-o periculos de aproape de Romania, in clasamentul grupei.

Partea proasta e ca returul cu maghiarii il vom juca la Budapesta, pe data de 4 septembrie. Daca pierd derby-ul, „tricolorii” ajung intr-o situatie extrem de dificila, batalia pentru locurile 1 si 2 urmand a se duce, umar la umar, intre Romania, Irlanda de Nord si Ungaria, pana la ultimul fluier final al campaniei. In plus, am fi dezavantajati si de rezultatele directe din partidele cu Ungaria.

Avem insa si varintele egalului sau victoriei la Budapeste. In primul caz ne-am mentine nealterat avansul de 3 puncte in fata maghiarilor, dar am putea pierde sefia grupei in favoarea Irlandei de Nord. La aceeasi data, Lafferty si compania joaca in Insulele Feroe. Succesul ar fi sinonim cu calificarea, in conditiile in care, astfel, in ultimele 3 etape Romania ar mai fi nevoita sa castige doar 3 puncte, aceasta in cazul in care Ungaria ar aduna punctaj maxim.

Programul in ultimele 4 etape:

Romania-14 puncte: Ungaria (d), Grecia (a), Finlanda (a), Ins. Feroe (d)
Irlanda de Nord – 13 puncte: Ins. Feroe (d), Ungaria (a), Grecia (a), Finlanda (d)
Ungaria – 11 puncte: Romania (a), Irlanda de Nord (d), Ins. Feroe (a), Grecia (d)

Sondaj > Tu ce crezi: Ne vom califica direct la Euro, sau vom avea emotii in ceea ce priveste clasarea pe unul din primele doua locuri ale grupei?

Pe ce loc va termina Romania grupa F?

 

 


Tenis-Biletul zilei,15 iunie


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu