Meci FABULOS la Linz! Sorana Cirstea este a doua romanca in sferturi!

bilet din tenis

Sorana Cirstea s-a impus dupa un meci extrem de disputat, alaturandu-se unei alte romance intre ultimele opt jucatoare in turneul austriac.


Sorana castiga, dupa un prim set maraton

In aceasta seara, Sorana Cirstea a reusit sa se impuna in fata Nataliei Vikhlyantseva, a sasea jucatoare rusa in clasamentul mondial. In ciuda a sapte mingi de break pentru Sorana, rusoaica a facut primul break, la scorul de 3-3. Romanca a revenit imediat si setul a ajuns sa fie decis la tiebreak. Rand pe rand, jucatoarele au avut sansa sa isi adjudece meciul. Scorul in tiebreak a ajuns la 14-14, cu cate cinci sanse de set de fiecare parte. In acel moment, Sorana a reusit sa castige doua puncte consecutive, pentru a incheia primul set dupa o ora si 20 de minute.

Setul doi a fost mai facil, Sorana reusind doua breakuri consecutive. Epuizata, rusoaica a incercat sa isi foloseasca loviturile puternice pentru a scurta punctele. A reusit sa castige opt mingi consecutive, reducand diferenta, insa a cedat si setul secund, cu 6-4.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Cirstea si Buzarnescu in sferturi la Linz!

In sferturi, Sorana o va intalni pe Magdalena Rybarikova, cap de serie numarul 1. Romanca are cota 2.00 la castigarea meciului, in timp ce adversara sa are cota 1.78 pentru o victorie. Sorana este in acest moment a treia favorita la castigarea turneului, avand cota 5.00.

Mihaela Buzarnescu, care castigase mai devreme partida cu Ajla Tomljanovic, va juca impotriva Belindei Bencic. Mihaela are cota 2.55 pentru un succes impotriva elvetiencei. Rezultatul actual face ca Mihaela Buzarnescu sa atinga o noua performanta individuala. Ea isi va imbunatati cea mai buna clasare a carierei la finalul acestui turneu, ajungand cel putin pana pe locul 88 in clasamentul WTA.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu