Spalletti muta decisiv pentru titlu! Pe ce jucator de la West Ham a pus ochii tehnicianul Romei

Aflata actualmente la patru puncte in spatele liderului Juventus, AS Roma se gandeste din ce in ce mai serios la castigarea titlului de campioana in Serie A, dupa o pauza de 16 ani. Formatia antrenata de Luciano Spalletti a avut un parcurs excelent in acest tur de campionat, obtinand maximum de puncte acasa, pe “Olimpico”. Cu toate ca “giallorossii” prezinta a doua cea mai buna defensiva din Italia, antrenorul capitolinilor cauta solutii ofensive pentru a defila in partea a doua a acestui sezon.


Rezerva de lux

Desi este departe de forma care l-a consacrat la Valencia in urma cu cativa ani, Sofiane Feghouli este noua tinta a tehnicianului romanilor. In varsta de 27 de ani, algerianul evolueaza in prezent in Anglia, pentru West Ham United, formatie care a platit Valenciei 15 milioane de euro pentru serviciile acestuia in vara anului trecut. Feghouli evolueaza pe postul de mijlocas de banda dreapta si este vazut de catre Spalletti drept solutia perfecta pentru inlocuirea lui Juan Manuel Iturbe, proaspat imprumutat de catre Torino pana la finalul sezonului actual. Daca va ajunge la AS Roma insa, algerianul va trebui sa-si croiasca drum prin multimea de jucatori ofensivi de cinci stele de care dispun capitolinii: Stephan El Shaarawy, Francesco Totti, Diego Perotti, Edin Dzeko sau Mohamed Salah sunt numele grele din atacul Romei.

14 milioane de euro este cota de piata a lui Sofiane Feghouli, conform transfermart.com.


Citeste si:

Nu sunt doar zvonuri

In plina perioada de transferuri in Europa, media obisnuieste sa speculeze transferuri uriase care nu vor avea loc niciodata. Spalletti a declarat in presa italiana faptul ca il urmareste cu atentie de ceva vreme pe Sofiane Feghouli. Suma de transfer s-ar invarti in jurul cifrei de 12 milioane de euro. Pe langa algerian, tehnicianul Romei a recunoscut faptul ca s-a aratat interesat si de serviciile lui Tomas Rincon, proaspat transferat de catre Juventus de la Genoa in schimbul sumei de 8 milioane de euro. In alta ordine de idei, AS Roma are nevoie de un lot mai numeros si de cat mai multe optiuni ofensive, in conditiile in care capitolinii vor avea un program extrem de incarcat, odata cu startul 16-imilor Europa League, acolo unde “giallorossii” vor da piept cu Villareal.

14.00 este cota oferita de Unibet pentru ca AS Roma sa castige trofeul Europa League la finalul acestui sezon. Capitolinii sunt cotati cu sansa a treia, dupa Manchester United (5.00) si Tottenham (9.00).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu