Spania- Franța, duel de cinci stele în semifinalele EURO 2019 »» Spectacolul este garantat iar golurile ne aduc un profit incredibil!

Reprezentativa de tineret a Spaniai va întâlni joi, 27 iunie, de la ora 22:00 pe „Stadio Città del Tricolore” din Reggio Emilia selecționata Franței în cea de-a doua semifinală a turneului final al Campionatului European de tineret, competiție care are loc în această perioadă în Italia și San Marino.
Duelul dintre cele două se va disputa la puțin timp după prima semifinală a turneului final care va pune față în față selecționatele României și Germaniei, duelul fiind programat pe „Renato Dall’Ara” din Bologna de la ora 19:00.

Spania a cunoscut gustul înfrângerii la EURO 2019!
Spania a acces în „careul de ași” de la EURO 2019 după ce a terminat prima în Grupa A din care a făcut parte după două victorii (n.r. Spania- Belgia 2-1, Spania- Polonia 5-0) și o înfrângere (n.r. Spania- Italia 1-3). Cu toate că au acumulat 6 puncte, la fel ca și Italia și Polonia, Spania a fost avantajată de golaveraj într-un clasament întocmit în trei cu Italia și Polonia.
Adversara din semifinale a Spaniei, Franța, a acces în „careul de ași” al turneului final după ce s-a clasat pe locul 2 în Grupa C, grupă câștigată de România, fiind cea mai bine echipă clasată pe locul secund în cele trei grupe de la EURO 2019.
Dacă ibericii au cunoscut gustul înfrângerii la acest turneu final chiar în fața gazdelor, „Les Bleus” sunt neînvinși la EURO 2019, terminând grupa cu 7 puncte la fel ca și România, dar cu un golaveraj inferior „tricolorilor”. În grupe, francezii au obținut două victorii (n.r. Franța- Anglia 2-1, Franța- Croația 1-0) și o remiză (n.r. Franța- România 0-0).

„Les Bleus” inferiori la „directe!”
Acesta va fi cel de-al optulea duel direct dintre Spania și Franța la Under 21. Ibericii au 4 victorii în timp ce „Les Bleus” au doar un succes, două partide încheindu-se nedecis, golaverajul fiind 10-7 în favoarea spaniolilor.

Pariaza la Unibet! Ai bonus 250 lei! »» Click AICI pentru detalii!
Golurile ne pot aduce un profit frumos în acestă confruntare de cinci stele. Ambele formații au în componență jucători valoroși și sunt toate premisele să asistăm la un spectacol de calitate cu goluri de ambele părți.

Cote Unibet:
Ambele înscriu- cota: 1.66
Peste 2.5 goluri- cota: 1.79
Spania, peste  1.5 goluri- cota 2.70

La pariuri, Spania are prima șansă la calificarea în finală având o cotă de 1.66 pentru a trece de Franța!
Cote Unibet:
J 22:00 Spania U21- Franța U21 2.30 3.60 3.00

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.

Unibet rambursează până la 250 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător
  • Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special.
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  • Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  • Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu