Specialistii ne indruma in pariurile antepost! In NBA se prefigureaza inca o finala Warriors – Cavaliers

cavs-cleveland

Sezonul 2016/2017 al NBA va incepe pe 26 octombrie, cu meciul New York Knicks – Cleveland Cavaliers. Toate privirile sunt atintite insa asupra campioanei Golden State Warriors, care trebuie sa-si apere titlul din nou in fata lui Cleveland Cavaliers, acestea fiind echipele favorite la castigarea coroanei anul viitor. GSW are primul meci San Antonio Spurs.

Golden State l-a adus pe Kevin Durant!

Golden State Warriors a castigat 70 de meciuri in sezonul regulat din 2016, dar a trebuit sa revina de la 1-3 in finala NBA, contra lui Cavs, pentru un titlu dramatic. Chiar daca au plecat Harrison Barnes si Andrew Bogut (la Dallas), a fost adus superstarul Kevin Durant, de la Oklahoma, care a avut cifre uluitoare campionatul trecut: 28,2 puncte, 8,2 recuperari si 5 pase decisive pe meci.

Au plecat rezerve importante ca Speights, Ezeli, Barbosa sau Rush, dar a venit David West (bun la Indiana sezonul trecut) si Anderson Varejao si-a revenit dupa o lunga accidentare. Specialistii nu cred ca GSW va avea probleme de omogenitate, iar atacul e stelar, cu Stephen Curry, Klay Thompson si Kevin Durant. Toate ingredientele pentru o noua campanie de succes, in care vom vedea multe pariuri „over” castigate de Golden State.

Cavaliers are o banca lunga, plina de vedete

Cleveland nu a facut mari schimbari in lot, mizand tot pe tridentul LeBron James – Kevin Love – Kyrie Irving, care a facut spectacol sezonul trecut. Cavs a renuntat la australianul Dellavedova, dar i-a adus pe Mike Dunleavy (excelent de la 3 puncte) si Chris Andersen. Acesta din urma va adauga talie defensivei lui Cavs. Richard Jefferson si Toney Douglas sunt alte achizitii importante pentru echipa lui Tyronn Lue, care are un viitor star in persoana lui Tristan Thompson. Cavaliers se lauda si cu o banca solida, astfel ca au toate sansele la finala.

Chicago Bulls, cu Wade, are cota 41.00 la titlu

Surprinde ca Boston Celtics e a 4-a favorita la titlu, cu o cota de 26.00, mai mica decat au Los Angeles Clippers (29.00), Chicago Bulls (41.00) sau Toronto Raptors (51.00). La Chicago au venit Wade, Lopez si Rajon Rondo, iar acea cota de 41.00 merita urmarita pe termen lung. Aceste pariuri sunt disponibile la 888Sport pe tot parcursul sezonului, dar cotele se vor modifica in functie de prestatia echipelor pe parcursul sezonului regulat.

Cotele pentru castigarea titlului in NBA (2017)

nba-s

nba-s

Expertii de pe site-ul NBA.com si-au exprimat parerea cu privire la favoritele acestui sezon, iar alegerea aproape unanima a fost o noua finala intre Golden State si Cleveland!

Expert Campioana Est/Campioana Vest/Castigatoarea finalei

David Aldridge (Turner Sports) Cavs Warriors Warriors
Greg Anthony (Turner Sports) Cavs Warriors Cavs
Steve Aschburner (NBA.com) Cavs Warriors Warriors
Fran Blinebury (NBA.com) Cavs Warriors Warriors
Rick Fox (Turner Sports) Cavs Warriors Warriors
Scott Howard (NBA.com) Cavs Warriors Warriors
Stu Jackson (Turner Sports) Cavs Warriors Warriors
Reggie Miller (Turner Sports) Cavs Warriors Warriors
Shaun Powell (NBA.com) Cavs Warriors Warriors
John Schuhmann (NBA.com) Cavs Warriors Warriors
Sekou Smith (NBA.com) Cavs Warriors Cavs
Steve Smith (Turner Sports) Cavs Warriors Warriors
Isiah Thomas (Turner Sports) Cavs Spurs Cavs
Ian Thomsen (NBA.com) Cavs Clippers Cavs
Lang Whitaker (NBA.com) Cavs Warriors Warriors

Avantajul pe care il are 888Sport este platforma foarte prietenoasa cu sistemul userilor, care se incarca rapid. Serviciile bancare sunt ireprosabile si exista suport pe chat live. Depunerile sunt procesate instant, in timp ce retragerile dureaza intre 2 si 14 zile, in functie de metoda aleasa. 888Sport vine cu o gama variata de pariuri pe totaluri goluri/puncte la fotbal, baschet, tenis si handbal. Chiar daca nu are inca interfata in limba romana, meniul de pariuri de la 888 poate fi usor accesat si rapid inteles. Intrati ACUM pentru a profita de bonusul de la cazino!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu