Spectacol INCENDIAR la FCSB – Dinamo? Avem o cota de 4.80 pentru un scenariu foarte probabil!

Numaram orele pana la startul “Eternului Derby”. Astazi, de la ora 20:30, pe “Arena Nationala”, FCSB va primi vizita marii rivale Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a 11-din Liga 1.


Propunere excelenta la “Pariuri de la utilizatori”

Beneficiind de o sumedenie de oferte de pariere din partea majoritatii caselor de pariuri odata cu evenimentul marelui derby din Liga 1, tot am mai dori ceva in plus. Promotia “Pariuri de la utilizatori”, lansata de catre agentia de pariuri on-line Winmasters ne ofera posibilitatea de a obtine o libertate totala in ceea ce priveste pariurile. Astfel, orice utilizator poate propune absolut orice tip de scenariu, iar acesta va primi in schimb o cota pe masura. Asadar, redactia noastra a mai pregatit o varianta diversificata, iar sansele de reusita, raportate la valoarea cotei, sunt excelente.


Agresivitate si spectacol

Pe scurt, cine crede ca in derby-ul de diseara, dintre FCSB si Dinamo, “ros-albastrii” nu vor pierde, in meci se vor obtine minimum zece cornere, iar numarul total de cartonase va fi de minim sase, poate beneficia de o cota de 4.80! Intr-adevar, aceasta optiune presupune indeplinirea a trei scenarii simultan, insa, daca analizam rand pe rand toate cele trei cerinte, nu putem ajunge decat la o singura concluzie: o desfasurare logica a jocului. FCSB este marea favorita a acestui derby, iar agresivitatea din teren a celor doua formatii, cumulata cu presssing-ul “ros-albastrilor” catre defensiva indoielnica a “cainilor” poate aduce avertismente, si nu doar de culoarea galbena. Implicit, dorinta celor doua grupari de a se afirma si de a inscrie in poarta marii rivale va aduce o multitudine de lovituri de colt, iar pragul de “zece” nu este nici macar unul foarte ridicat in aceste conditii.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu