Sporturi de iarna la Pariuri1x2

biathlon

Autor: DumiLeave a Comment

Share and Like

biathlon  In weekend-ul acesta este plin de sporturi de iarna si de curse electrizante mai ales la bitahlon .

Biathlon~Ostersund- Sprint – Masculin
Dupa o cursa dominata de Svendsen la individual cred ca astazi se va schimba situatia . Fourcade a fost la pamant , cu foarte multe ratari , dar Johannes Boe a aratat ca poate si e capabil sa castige o cursa de sprint sau de pursuit . Astazi este sprintul , o cursa mult mai spectaculoasa in comparatie cu individualul in care sunt tot 4 trageri dar la o ratare se face o tura de satelit care normal dureaza in jur de 18-24 de secunde . Daca Svendsen nu va mai face o cursa perfecta precum cea de la individual cred ca se va impune Boe . Fourcade este de urmarit pe LIVE , daca trage bine in prima  intrare in poligon are sanse mari sa castige .

Biathlon~Osterund- Sprint- Feminin
La fete cursa de individual a fost castigata de bielorusa Darya Domracheva cu 2 ratari (una in picioare si una culcat ) fiind urmata de finlandeza Kaisa Makarainen si ucraineanca Valj Semerenko . Darya merge foarte bine pe skiuri dar probleme ei sunt tragerile , astazi cred ca va fi o batalie foarte frumoasa si spectaculoasa intre ea si Makarainen, castigatoare o vad pe Darya care a aratat ca este in forma .

Schi Alpin~Beaver Creek – Super G – Masculin
Ieri la coborare a castigat Kjetil Jansrud , care s-a dovedit a fi cel mai bun skior la probele de viteza . Astazi cred ca se va impune din nou , neavand adversar .

(Dumi Alex)

Bonus exclusiv de 250 RON la Unibet

Pariaza la Unibet prin Pariuri1x2 si primesti banii inapoi la primul pariu pana la 250 RON. Cel mai usor de eliberat bonus din Romania cu doar 3x rulaj

Lasa un comentariu