VESTI BUNE: Restart in sporturile americane!! » Vezi cand vor incepe MLB si NHL alaturi de cotele oferite de bookmakeri!

sporturile americane

Cu siguranta sporturile americane lipsesc cu prisosinta din grila caselor de pariuri. Absenta acestora este una deosebit de importanta, competitiii precum MLB sau NHL fiind extrem de populare in Romania. Totusi, asteptarea este aproape gata! In weekend-ul ce tocmai a trecut s-au pus la punct protocoalele necesare pentru revitalizarea competitiilor.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


MLB

Major League Baseball este gata de start! Conducerea ligii a votat in unanimitate pentru continuarea sezonului 2020 din MLB. Din acest moment, putem fi siguri de faptul ca baseball-ul nord-american se va relua, insa pana in momentul in care le vom putea vedea pe favoritele noastre la treaba mai sunt cateva detalii de pus la punct. Totusi, mentionam faptul ca surse din presa americana vehiculeaza faptul ca primele partide vor avea loc in jurul datei de 24 iulie.

Desigur, MLB-ul se va relua cu o serie de masuri speciale de protectie. Protocolul adoptat are nu mai putin de 67 pagini. Printre acestea, cele mai semnificativa consemne sunt urmatoarele: jucatorii si echipele ce nu participa la joc vor sta in tribuna – despartiti de cel putin 6 metri, masura ce se va aplica inclusiv in timpul imnului national; contactul jucatorilor este restrans inclusiv in ceea ce priveste high-fives-urile sau imbratisaarile; fara scuipat, mestecat tutun sau seminte in timpul meciurilor.

La aflarea vestii referitoare la reluarea sezonului, bookmakerii s-au miscat imediat si deja au oferit cote pentru castigatarea sezonului. Astfel, principalele favorite sunt LA Dodgers si New York Yankees – ambele cota 5.00, in timp ce Houston Astros – cota 7.00 si Atlanta Braves – cota 13.00, completeaza „careul de asi” ai favoritelor.

NHL a

Asociatia jucatorilor si NHL au ajuns duminica la un punct comun privind protocoalele pentru reluarea sezonului, un pas major spre revenirea hocheiului in aceasta vara. Masurile de precautie sunt, in mare parte, la fel ca cele mentionate anterior in ceea ce priveste reluarea baseball-ului. Totusi, spre deosebire de MLB, trebuie sa evidentiem faptul ca nu este cunoscuta nici macar o data aproximativa pentru startul NHL. Cel mai probabil primele meciuri vor avea loc in ultimele zile din luna iulie sau la inceputul lunii august, cu 24 echipe ce vor participa la un play-off-extins. Astfel, este programat, in linii mari, ca in luna octombrie a acestui an sa cunoastem numele castigatoarei din Cupa Stanley.

In acest moment, la pariuri, Tampa Bay Lightining si Boston Bruins – cota 7.50 sunt principalele favorite la victoria finala, in timp ce Colorado Avalanche – cota 8.00 si Vegas Golden Knights – cota 10.00, completeaza topul favoritelor. De asemenea, subliniem faptul ca Pittsburgh Penguins, una dintre echipele ce au marcat NHL-ul ultimilor ani, are o cota de 15.00 pentru castigarea Cupei Stanely.

Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu