„Squadra Azzura” promite spectacol cu Bosnia pe „Allianz” »» Aici ai avancronica și ponturile Pariuri 1X2!

Italia va primi marți, 11 iunie de la ora 21:45 pe „Allianz Stadium” din Torino vizita reprezentativei Bosnia și Herțegovina într-un meci contând pentru cea de-a patra etapă din cadrul gurpei J preliminare a Campionatului European din 2020, competiție la care Bucureștiul va găzdui patru partide.

Italia, domină autoritar grupa!

Duelul de pe terenul pe care își desfășoară partidele de pe teren propriu din Serie A campioana Italiei, Juventus Torino se anunță a fi unul la discreția gazdelor, „Squadra Azzura” pornind ca din tun în aceste preliminarii,a vând trei victorii din tot atâtea posibile și un golaveraj incredibil de 11-0! De altferl, ultima reprezentație pe care italienii au avut-o în Grecia, scor 3-0, spune totul despre forța pe care selecționata lui Roberto Mancini o are, „Azzurii” fiind deciși să-și asigure din timp punctele necesare pentru a nu mai rata niciun turneu final. Cu o victorei în acest meci, Italia și-ar asigura în proporție de 90% prezența la EURO 2020 de pe primul loc, fiind greu de crezut că Finlanda, Grecia și Bosnia, principalale contracandidate la calificare vor reuși să mai spere la fotoliul de lider al grupei.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Duelul de pe „Allianz” îi prinde pe bosniaci pe locul 4 cu 4 puncte, obținute în urma victoriei de pe teren propriu cu 2-1 cu Armenia și a remizei din Grcia, scor 2-2. În celălalt joc susținut în grupă, Bosnia a pierdut duelul cu Finlanda din deplasare, scor 2-0, iar un eșec în Italia le-ar pericita serios bosniacilor șansele la un loc care să le asigure prezența la EURO 2020.

Concluzii:
Mizăm pe forma excepțională pe care trupa lui Mancini o are în acest debut de preliminarii. bosnia nu mai este acea echipă care a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar, dovadă fiind acest start din preliminarii total ratat.

Pont:
Gazdele, peste 1.5 goluri- cota 1.62
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
1 și peste 2.5 goluri- cota 2.25
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu