Simona Halep, eliminata in aceasta dimineata la Shenzen! Vezi cum afecteaza aceasta infrangere cotele Simonei de la Australian Open!

simona halep

In cursul acestei dimineti, Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la Shenzen, desfasurat in China. Aceasta a fost invinsa invinsa in 3 seturi de catre tanara speranta a Cehiei, Katerina Shiniakova.


Parcursul Simonei Halep la Shenzen

Aventura jucatoarei din Constanta pe „taram chinezesc” in acest debut de stagiune s-a intins doar pe durata a doua intalniri. Dupa ce a eliminat-o pe fostul numar 1 mondial in primul tur, Jelena Jankovic, la finele unei partide intinse pe durata a 5 seturi, Simona a capitulat in fata Siniakovei. Chiar daca a pierdut primul set cu scorul de 3-6, Simona Halep a reusit sa revina si sa triumfe in cel de-al doilea cu 6-4. In decisiv, Halep a primit lovitura de gratie la scorul de 5-5, atunci cand Siniakova a reusit break-ul decisiv.

Cu certitudine, prestatia pe care a avut-o romanca in China nu poate avea un impact pozitiv asupra ei, cel putin pentru moment. Aceasta, asa cum o stim de atatia ani, este o jucatoare de moral, ce deseori se lasa influentata de rezultatele pe care le inregistreaza. Totusi, in acelasi timp, Darren Cahill ne-a dovedit nu o data faptul ca este un psiholog excelent pentru Halep si o poate readuce pe aceasta pe „linia de plutire”.

Simona Halep ramane a treia favorita la Australian Open

In perspectiva primului turneu de Grand Slam din acest an, Australian Open, Simona Halep este inca a treia favorita in vederea obtinerii victoriei finale, Unibet oferindu-i o cota de 8.00. De asemenea, daca dorim sa fim mai precauti si sa pariem doar pe o calificare minim in semifinala ale jucatoarei din Constanta, putem miza pe o cota de 1.90.

Alte cote Australian Open

alte-cote

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu