Standard Liege – Anderlecht, derby doar cu numele

Standard Liege – Anderlecht este un derby de traditie in fotbalul belgian. In acest sezon, duelul aduce fata in fata doua echipe aflate in momente total diferite.  

Standard Liege – Anderlecht duminica ora 15:30

O confruntare care de multe ori a nascut scantei si incins spiritele in ambele tabere, atat in randul jucatorilor si a staffului tehnic cat si in randul suporterilor. Astazi, partida are loc intr-o imprejurare putin atipica, cu gazdele prinse in subsolul clasamentului pe antepenultimul loc: 14 puncte, 8 infrangeri in 14 partide, cea mai slaba defensiva, cu 29 de goluri primite si cel mai slab start de sezon din ultimii 50 de ani.

De partea cealalta, formatia din Bruxelles are un sezon mai greu decat anticipase. In ciuda faptului ca a pierdut doar un joc, Anderlecht ocupa locul 3 in clasament dupa surpriza Oostende si puternica Gent, dar in fata unei alte mari rivale, Club Brugge. Oaspetii au totusi cea mai buna defensiva din liga, cu 10 goluri primite. De asemenea, o victorie in acest joc i-ar urca pe primul loc, cel putin pana la meciul de diseara al celor de la Gent.

netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Statistica meciurilor directe ne indica faptul ca Anderlecht se descurca greu pe acest stadion, echipa fiind fara succes din 12 februarie 2012. De atunci s-au mai disputat inca 7 partide.

1.65 este cota la Netbet pentru pronosticul ambele marcheaza, un pont care ar putea iesi castigator in conditiile in care Standard, desi aproape in moarte clinica, nu este deloc dispusa se predea, mai ales in fata rivalului de moarte. Alegem insa si varianta 2 cu handicap 0, cota 1.55 la NetBet. Ce ar putea fi mai frumos pentru Anderlecht decat sa urce pe prima pozitie, printr-o victorie la Standard?

Alte pronosticuri pentru jocurile din Belgia:

Club Brugge – Genk ambele marcheaza @ 1.67
Gent – Charleroi 1 @ 1.50

 


Torino – Inter: Un pont ce reflecta echilibrul!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu