START IN CUPELE EUROPENE! Cand vor intra echipele romanesti in competitiile continentale!

Sezonul 2017/2018 al Europa League va debuta in aceasta saptamana cu partidele din turul 1 preliminar. Echipele romanesti vor intra direct in rundele urmatoare.

Prima care va debuta in competitiile continentale este Astra. Giurgiuvenii vor juca in turul 2 preliminar si se va duela cu invingatoarea meciului PFC Zire (Azerbaidjan) – FC Differdange (Luxemburg). Tur se va disputa pe 13 iulie, iar returul pe 20 iulie.

Celelalte doua echipe romanesti care vor intra in Europa League sunt CS U Craiova si Dinamo, in turul 3, iar cele doua manse se vor disputa pe 27 iulie, respectiv 3 august.

Campiona Viitorul si FCSB sunt cele doua reprezentate ale Romaniei in Liga Campionilor. Ambele formatii vor intra in competitie in turul 3 preliminar, insa marea diferenta este aceea ca: trupa lui Hagi va intra pe ruta campioanelor si va avea parte de un adversar mai facil, in timp ce FCSB va intra pe ruta non-campioanelor si va intalni echipe mai bine cotate. Turul trei se va juca pe 24-25 iulie, iar meciul retur se va disputa pe 1-2 august.  Cele doua formatii din Romania isi vor afla adversarii pe 14 iulie.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu