Start in Eredivisie: Transferurile de top ale verii si cotele la titlu!

Olanda eredivisie PSV FeyenoordLa finele acestei saptamani avem programata prima runda a stagiunii 2015-2016 din Eredivisie. Vorbim insa de o etapa inaugurala perturbata de o greva a politiei, care a dus deja la amanarea a 3 partide  – Heerenveen – De Graafschap (vineri), PEC Zwolle – SC Cambuur (sambata) şi Willem II Tilburg – Vitesse Arnhem (duminica) – alte jocuri fiind puse sub semnul intrebarii.

Asta nu ne impiedica insa pe noi sa aruncam o privire asupra celor mai importante transferuri ale verii, precum si asupra felului in care granzii din Eredivisie sunt cotati la castigarea titlului in stagiunea ce sta sa debuteze.

Cotele la titlu

Campioana en-titre, PSV porneste si in acest sezon cu prima sansa. Totusi, bookmakerii considera ca trupa din Eindhoven va duce inca o data o lupta apriga cu Ajax. Cotele celor doua formatii sunt aproape identice: 2.30 vs 2.40, cotatia „lancierilor”. Feyenoord are a treia cota, insa aceasta urca pana la o valoare de 6.  AZ primeste cota 23, iar Vitesse, 26.

Cele mai importante transferuri

PSV a dat lovitura in aceasta vara, incasand peste 47 de milioane de euro de pe urma transferurilor lui Depay si Wijnaldum, la Man. United, respectiv Newcastle. Pe lista jucatorilor cumparati de PSV, se afla Gaston Pereiro (Nacional), Propper (Vitesse) sau Guradado (Valencia)
Si Feyenoord a incasat o suma importanta in schimbul mijlocasului defensiv Jordy Clasie. Acesta a ajuns la Southmapton pe 12 milioane de euro.
Atentie la Twente! Confruntata cu probleme financiare, trupa din Enschede a fost nevoita sa-si vanda mai toti jucatorii importanti, in frunte cu Castaignos.

trans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Premier League 2015-16: Aici ai toate transferurile verii!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu