Start in Gold Cup: Analizam Grupa A

Gold CupIn aceasta noapte debuteaza a 13-a editie a Gold Cup, competitie disputata intre tarile din America de Nord, Centrala si zona Caraibeana.

Pentru prima data in istorie Canada va gazdui 2 partide din faza grupelor, celelalte meciuri disputandu-se in Statele Unite ale Americii. Pe langa cele doua nationale gazda, alte 10 echipe lupta pentru castigarea trofeului: Mexic, Costa Rica, Guatemala, Panama, El Salvador, Jamaica, Trinidad&Tobago, Haiti, Cuba, Honduras.

PANAMA – HAITI

Prima partida se va juca de la ora 02:00 a Romaniei pe stadionul Toyota din Frisco, Texas si le pune fata in fata pe reprezentativele din Panama si Haiti. A 4-a favorita la castigarea turneului, Panama, a disputat 5 amicale in acest an, din care a castigat doar unul, impotriva celor din Costa Rica (2-1). Selctionerul Hernan Dario Gomez nu are probleme de lot, cei mai importanti jucatori ai sai fiind Blas Perez, atacantul celor de la Dallas in varsta de 34 de ani si Luis Tejada, mijlocasul de la Juan Aurich. De partea cealalta, nationala din Haiti, la care joaca si stelistul Alcenat, este considerata una dintre cele mai slabe participante la aceasta editie de Gold Cup. Johnny Placide (Reims) si Jeff Louis (Standard Liege) sunt  cei mai cunoscuti haitieni. Fiind primul meci, ne asteptam la o disputa incrancenata, in care sa nu se riste prea mult. De aceea, pariul „sub 2.5 goluri” la o cota de 1.70 este indicat.

SUA-HONDURAS

SUA-Honduras este a 2-a partida a primei zile de la Gold Cup si se va juca tot pe stadionul din Texas, dar cu incepere de la ora 04:30. Formatia lui Jurgen Klinsman a aratat o forma de invidiat inainte de turneul pe care il gazduieste, victoriile contra Germaniei, Olandei si Mexicului au ridicat moralul in tabara americana. De altfel, acestia sunt considerati principalii favoriti la castigarea trofeului. Honduras porneste cu sansa a 5-a in aceasta competitie, dar au cativa jucatori importanti accidentati (W. Palcios, Bengtson, Espinoza si Izaguirre), astfel ca misiunea lor devine una dificila impotriva campionilor en-titre.

Echipe probabile: 

SUA: Guzan – Chandler, Gonzalez, Brooks, Johnson – Yedlin, Bradley, Diskerud, Zardes – Dempsey, Altidore

Honduras: Escober – Beckeles, J. Palacios, H. Figueroa, M. Figueroa – Najar, Mejia, Claros, Martinez, Acosta – Lozano

Valoric, nationala americana este deasupra hondurienilor, iar faptul ca publicul va fi de partea lor va fi un avantaj. Astfel, victoria echipei lui Klinsman, la o cota de 1.45 este de luat in seama, si, de ce nu, o partida in care Dempsey&co. vor marca 2-3 goluri, avand cotatia 1.85.

(Adrian Ostaficiuc)


 

Cupe europene: Se joaca in Andorra si Irlanda!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu