START IN OPTIMILE CONCURSULUI: Vezi meciurile! > Se posteaza doar pe site!

pariuri1x2 concursulATENTIE: ASTAZI SE DA STARTUL OPTIMILOR CONCURSULUI ORGANIZAT DE UPZ SI PARIURI1X2. Meciuri, regulament si desfasurare – toate sunt aici!

–––––––––––––––––––

MECIURILE FAZEI SUNT 

* ANDREI vs GABY SIMI
* TOMNIUC FLORIN vs ANDREI IONUT
* ADA MATEESCU vs MAGHER CATALIN
* MOLDOVANU MARICELA vs VASILE BOGDAN
* BOBOC ANDI vs NOVAK CSABA
* DORYAN VICTOR vs RAUL PRODANESCU
* RAUL RUSESCU vs IONUT CARSTEA
* CRISTEA IULIAN vs SERGIU MIHAI
––––––––––––––––––––

OPTIMI – 8 meciuri “tur-retur” – JOI 9 aprilie – VINERI 10 aprilie – 2 ponturi obligatorii de participant, unul joi, celalalt vineri!

––––––––––––––––––––

 Departajarea se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ambele ponturi oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul net obtinut.

––––––––––––––––––––

Reamintim regulamentul:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!

–––––––––––

SUCCES!!!!!!!!!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 16

  1. Sergiu Mihai

    Sergiu Mihai

    Steaua – Petrolul
    Pont : 1&3+
    Ora : 21:30
    Bookmaker : Betcafearena
    Cota : 2.60

    Petrolul se deplaseaza astazi la Bucuresti pentru meciul cu Steaua intr-o forma foarte proasta si fara 3 „piese” esentiale (Astafei , Texeira si Geraldo) . Fara Geraldo, defensiva oaspetilor se clatina serios , ceea ce ma face sa cred ca gazdele pot marca astazi 2 sau chiar 3 coluri , nefiind deasemenea exclus un gol al oaspetilor . Steaua arata o forma buna in ultimul timp . Nu vor juca Rusescu , Chipciu si Arlauskis , dar are jucatori care pot face neobservata absenta lor . In ultimele 3 meciuri , Steaua a castigat si s-au marcat p2.5 goluri . Un alt avantaj il constitue National Arena unde in intrecerile interne din 27 de meciuri a castigat 20 de partide , iar celelalte fiind remize .

  2. Vasile Bogdan

    Vasile Bogdan
    Steaua-Petrolul
    Pont: 1&2-3 goluri
    Ora: 21:30
    Super Bet
    Cota: 2.56

    Cele doua echipa s-au intalnit si saptamana trecuta in Cupa Romaniei, stelistii impunandu-se cu 3-1. Va fi un meci atractiv, pentru ca ambele formatii au stil de joc ofensiv, astfel ca e de asteptat sa se inscrie goluri. Lupii galbeni nu pot participa in Europa League din cauza insolventei in care a intrat clubul, astfel ca nu mai au nici o motivatie, poate doar orgoliu.

  3. Novak Csaba

    Novak Csaba
    Romania U18-Danemarca U18 (amical)
    Pont : 1 solist
    Ora de start : 17:00
    Cota : 2.50, Superbet
    Argumentul e simplu, nu am gasit un meci mai bun cu pont mare ca asta, si sper ca nationala sa castige la fel cum a facut ieri cu 2-1.

  4. Moldovanu Maricela

    Moldovanu Maricela 🙂

    Tenis / WTA Charleston
    Jankovic J – Kovinic D
    Pont : -4.5 game-uri Jankovic
    Ora : 02:00
    Cota : 1,80
    Public Bet !!!

    Aflate la prima întâlnire directă cele două au avut parte de meciuri relativ asemănătoare în turul precedent, ambele învingându-și adversarele în trei seturi, Jankovic pe Tatiana Maria, iar Kovinic pe Belinda Bencic. După părerea noastră, Jankovic se va impune la o diferență de cel puțin cinci game-uri, diferența de valoare dintre cele două fiind în acest moment incontestabilă. În același timp, Jankovic are de partea sa atât experiența la nivel înalt, dar și rezultate foarte bune în participările anterioare la Charleston. Sârboaica a ajuns de şase ori în sferturile de finală, reușind să câștige o dată și turneul, astfel că este puțin probabil să fie oprită de Kovinic în această fază. În ultimul rând, Jankovic poate profita de oboseala acumulată de adversara sa, care a fost nevoită să dispute calificări, dar și primul tur.

  5. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin

    FK Rostov-Ufa
    Pont:1
    Ora:20:00
    Cota:2,15(PublicBet)
    Un meci interesant in campionatul Rusiei.Cele doua echipe se zbat in zona rosie a clasamentului,dar cred ca azi Rostov se va impune.Isi doresc sa ramana in prima liga si vor face tot posibilul sa castige acest meci.Un argument puternic e faptul ca au in lot un atacant puternic,Dzyuba,imprumutat de la Spartak Moscova.Ufa nu se descurca prea bine in deplasare,asa ca vad o victorie a gazdelor.Se poate incerca si un under,nu cred ca o sa vedem prea multe goluri.

  6. Carstea Ionut

    Carstea Ionut
    Tsmoki Minsk-Kalev/Cramo(Baschet,Liga VTB)
    Pont: TP2-peste 170.5(in meci,se inscriu mai multe puncte decat numarul specificat)
    Ora de start:19:00
    Cota: 1.85(Superbet)

    Astazi de la orele 19:00 se intalnesc codasa ligii VTB la baschet,Tsmoki Minsk cu doar 5 victorii din 25 de partide si ultimul loc care asigura participarea in play-off-ul ligii asigurat deocamdata de Kalev/Cramo.Oaspetii de astazi vin dupa 5 victorii consecutive dintre care unul chiar impotriva adversarilor de astazi,terminat cu o victorie scor 93-84.Astfel ne asteptam la un joc deschis astazi ambele echipe fiind destul de ofensive, gazdele dorind sa isi i-a revansa pentru infrangerea din tur.Consider ca pontul de peste 170.5 puncte fiind unul destul de sigur de acoperit.

  7. Doryan Victor

    Doryan Victor
    Crvena Zvezda-Borac
    Pont:H1(-1.5)
    Ora de start:18:00
    Cota:2(Superbet)
    Dupa infrangerea din ultima etapa pentru a mai spera la titlu Crevna Zveda este obligata sa castige astazi impotriva celor de la Borac.Ospetii nu au nicio emotie in ceea ce priveste batalia pentru evitarea retrogradarii astfel meciul de astazi nu are nicio miza.Eu vad un succes la 2 goluri a celor de la Crevna Zveda.

  8. Andrei

    Andrei

    Hajer – Al-Ittihad
    pont: 3-6 goluri in meci
    ora:20:30
    Boomaker SuperBet Cota: 1,85

    Pe scurt,un meci in Arabia Saudita unde se marcheaza goluri,Al-Ittihad are nevoie de o victorie pentru a tine pasul la locurile de AFC CL,ma astept sa marcheze si Hajer, atunci vom avea parte de un meci deschis,in care castigatoarea va marca de cel putin doua ori.

  9. Catalin Magher

    Catalin Magher
    Steaua-Petrolul
    Steaua castiga la pauza
    Ora de start:21h30
    Cota: 2.10, Bet365
    In utimile 3 meciuri Steaua a castigat prima repriza. Petrolul fara vreo motivatie deosebita cred ca nu va pune probleme.

  10. Gabi Symy

    Gabi Symy
    Elche Getafe
    Pont GG
    Cota 2,20 bet365
    Ora de start:23:00
    Avancronica:Ma astept sa marcheze ambele echipe.In ultimele 5 confruntari directe de 4 ori a iesit GG.Getafe are moral bun dupa victoria cu La Coruna.Elche e obligata sa iasa la joc,deoarece nu sta foarte bine in clasament si au nevoie de 3 puncte pentru a sta departe de zona de retrogradare plus ca Elche primeste usor gol,deci ma astept sa marcheze ambele.

  11. Ada Mateescu

    Ada Mateescu

    Tenis WTA Charleston, ora 2:00

    Jankovic – Kovinic 1 si under 20.5 games, cota 2.35 Superbet

    La Charleston in SUA a ajuns in faza optimilor de finala un turneu WTA din categoria Premier disputat pe zgura verde (ceva mai rapida) si dotat cu premii in valoare de peste 700.000$ . Una din partidele de astazi care pare dezechilibrata se disputa la noapte intre 2 jucatoare despartite de peste 100 de locuri in WTA rankings. Jankovic e la a 12-a participare aici, are un palmares bogat fiind chiar fosta campioana. Muntenegreanca e doar la a doua participare, la prima pierzand anul trecut in turul 1 de calificari. Acum putea sa iasa din turul 2 de calificari cand a salvat minge de meci la o necunoscuta japoneza cu rezultate foarte modeste pe zgura. A trecut de 2 meciuri foarte grele pe tablou si nu are cum sa nu fi acumulat oboseala dupa ce a disputat 6 meciuri in ultimele 9 zile. N-o vad pe Jankovic impiedicandu-se, ba chiar o victorie in 2 seturi scurte este previzibila. Daca vreti sa evitati posibilele fluctuatii care pot aparea in jocul sarboaicei care nu mai e nici ea la prima tinerete in tenis fiind doar o jucatoare de top 20 cat o mai putea s-o duca, este recomandat pariul ah Jankovic -3.5 games cota 1.55.

  12. Prodanescu Raul

    Raul Prodanescu

    Meci: Lech Poznan- Blekitni Stargard

    Pont: 1 & TG4+

    Ora de start:21.45

    Cota:2.40 Bookmaker:BetCafeArena

    Avancronica:

    Acest meci conteaza pentru returul Cupei Poloniei si are loc dupa marea surpriza din tur cand oaspetii de astazi au castigat cu 3-1 pe teren propriu.

    Pentru meciul de azi mizez pe victoria gazdelor si obligatia acestora de a marca minim 3 goluri pentru a remonta diferenta din tur si a accede in finala, acolo unde poate intalni si rivala din campionat, Legia V.

    Lech P. ocupa ocupa locul 2 in campionat cu o diferenta de 3pct in urma
    Legiei avand 1 singura infrangere pe teren propiu in 13 meciuri ceea ce arata forta acestora pe teren propriu.

    Trebuie tinut cond ca oaspetii de astazi vin din Division 2 (echivalentul Ligii a3a) ocupand locul 7 in acest moment.

    Succes.

  13. Raul Rusescu

    Raul Rusescu
    Steaua-Petrolul
    Pont: 1&2-3 goluri(Steaua castiga meciul si se marcheaza 2 sau 3 goluri)
    Ora: 21:30
    Super Bet
    Cota: 2.56
    Avancronica: Cele doua echipe s-au intalnit saptamana trecuta, in seminfinala de Cupa Romaniei. Atunci gazdele s-au impus cu scorul de 3-1 practicand un joc destul de bun. Dupa acel success Steaua a continuat seria evolutiilor pozitive si a invins dupa o perioada buna de timp pe Gaz Metan Medias. Prahovenii vin in Bucuresti fara doi jucatori de Filipe Teixeira si Geraldo Alves.

  14. Boboc Andi

    Boboc Andi;Lech Poznan-Stargard S.;pont peste 3,5 goluri;ora 21.45;cota 2.40 public bet.Avancronica:este un meci cu o favorita clara si anume cei de la Lech.Cred ca vom asista la un meci cu multe goluri mai ales ca gazdele de azi au de remontat scorul din tur 1-3.alt lucru care mi-a parut interesant este faptul ca cei de la Stargard in ultimele 4 meciuri au reusit de 3 ori sa faca 2pauza1final.cred ca pentru curajosi se poate incerca si acest pronostic.

  15. iulian cristea

    Cristea Ion Iulian
    Villarreal – Espanyol
    09 Apr 2015, 23:00
    Pont: 2 sau 3 goluri in meci
    Cota: 1.95 (Bet365)

    Avand in vedere ca asta seara se vor duela doua echipe aflate in criza de exprimare, cu destule probleme in ofensiva, anticipez un duel mai echilibrat decat o arata cotele. „Submarinul Galben” n-a marcat in ultimele trei meciuri de campionat, iar pe El Madrigal are o medie de sub doua goluri marcate in acest sezon de Primera. De cealalta parte, gruparea catalana vine dupa trei egaluri cu doar o singura reusita in ultimele patru runde. Sapte din ultimele opt jocuri de campionat ale celor de la Villarreal s-au terminat cu sub 2.5 goluri, la fel cum au fost si ultimele cinci ale lui Espanyol. Cum ma astept ca statistica sa fie confirmata si asta seara, daca mai iau in calcul si faptul ca sunt sanse, minime ce-i drept, sa asistam la reusita de ambele parti, colaborata cu dorinta de victorie, cred ca cea mai buna obtiune pentru acest duel este un total de 2-3 goluri in meci, iar cota oferita acestui tip de pariu este una de nerefuzat. Bafta tuturor celor ce merg pe aceasta obtiune.

  16. Andrei Ionut

    Andrei Ionut
    Villareal – Espanyol
    Pont: 1&DG1 2+
    Ora: 23:00
    Cota: 1.90 (SuperBet)

    Avancronica:Astazi de la ora 23:00 Villarreal va intalni pe teren propriu pe Espanyol, o partida foarte importanta pentru echipa gazda care inca spera la ultimul loc de liga campionilor chiar daca ii desparte 11 puncte de locul 4. In acest moment Villarreal ocupa locul 6 cu 50 de puncte si au un golaveraj de 43-26, in timp ce Espanyol ocupa locul 12 cu 35 de puncte si au un golaveraj de 33-38. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige 3 partide, oaspetii nu s-au impus niciodata, iar 2 s-au terminat la egalitate cu acelasi scor 0-0.

Lasa un comentariu