Start in sezonul de sala | Aici ai tot ce trebuie sa stii despre turneele de tenis de saptamana viitoare!

In saptamana urmatoare avem nu mai putin de 4 turnee de tenis ATP si WTA. Printre acestea se numara si intrecerea de la Moscova, acolo unde se afla la start si numarul 1 mondial, Simona Halep.


WTA Moscova, Rusia (hard, sala)

VTB Kremlin Cup este una dintre cele mai importante competitii pe care vom avea ocazia sa le urmarim in zilele urmatoare. Turneul din Moscova aduce la start nume de top, insa cel mai important este fara indoiala cel al numarului 1 mondial, Simona Halep. Reprezentanta Romaniei a acuzat probleme medicale in ultimele turnee la care a participat, insa a declarat ca este recuperata si capabila sa participe la competitia care are premii totale in valoare de 932,866$.

Pe langa Simona Halep, alte doua jucatoare din top 10 se afla in aceste zile la Moscova, Karolina Pliskova (8 WTA) si Sloane Stephens (9 WTA), dar si alte doua reprezentante ale Romaniei, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu. Campioana en-titre a turneului este Julia Goerges, jucatoare care nu participa la actuala editie.


Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

WTA Luxemburg (hard, sala)

Monica Niculescu este o fosta campioana a turneului de la Luxemburg, aceasta castigand titlul in 2016, dupa ce reusea sa se impuna in ultimul act in fata Petrei Kvitova. Campioana en-titre este Carina Witthoeft, numarul 95 WTA, cea care primeste o cota de 31.50 pentru apararea titlului.

Competitia de la Luxemburg are premii totale in valoare de 250,000$, iar cele mai bine clasate jucatoare care participa sunt Julia Goerges (9 WTA), Garbine Muguruza (13 WTA) si Carla Suarez Navarro (23 WTA).

Desi este mai bine clasata, campioana de la Moscova, Julia Goerges, primeste o cota de 7.50 la NetBet pentru castigarea turneului, in timp ce Garbine Muguruza este favorita bookmaker-ilor, cu o cota de 5.20. Monica Niculescu este cotata cu 20.50 la NetBet pentru reeditarea rezultatului din 2016.


Citeste si:

ATP Stockholm, Suedia (hard, sala)

Marius Copil este singurul roman care ne va reprezenta la Stockholm, turneu care are premii totale in valoare de 686,080€. Desi la start se afla doar un singur jucator din top 10 ATP, John Isner (10 ATP), intrecerea din Suedia anunta o competitie acerba pentru cucerirea trofeului, titlu pentru care se vor lupta printre altii Fabio Fognini (13 ATP), Stefanos Tsitsipas (15 ATP), Jack Sock (17 ATP) si Lucas Pouille (18 ATP).

NetBet ii ofera o cota de 4.90 lui John Isner pentru ca acesta sa se impuna in premiera la Stockholm, acesta fiind urmat de tinerii Stefanos Tsitsipas si Denis Shapovalov, ambii fiind cotati cu 6.75. Marius Copil primeste o cota uriasa pentru a obtine primul titlu ATP al carierei, 51.00 la NetBet.


ATP Antwerp, Belgia (hard, sala)

Daca la Stockholm avem un singur reprezentant din top 10, la Antwerp nu bifam nici macar un jucator din aceasta categorie. Totusi, la start sunt nume extrem de atractive, cum ar fi Milos Raonic (20 ATP), Gael Monfils (37 ATP) sau Kyle Edmund (14 ATP). Dotat cu premii totale in valoare de 686,080$, competitia din Belgia il are ca principal favorit pe jucatorul britanic, Kyle Edmund, in timp ce NetBet ii ofera prima sansa lui Milos Raonic, cotat cu 5.00, fiind urmat de Richard Gasquet cu o cota de 5.30.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu