Start la Euro u21: Cehia deschide balul!

cehia prague.euAsa cum se cuvine, intrecerea gazduita de Cehia va fi deschisa chiar cu un meci al nationalei gazda. In Grupa A, Cehia se va inclesta cu Danemarca, meci programat de la ora 19:00. De la ora 21 avem disputa dintre Germania si Serbia.

Sursa foto: prague.eu

 Cehia – Danemarca

Conform cotelor, danezii au prima sansa in aceasta partida. Pe undeva normal, daca ne gandim ca Vestergaard si compania s-au calificat en-fanfare la aceasta competitie. In cele 10 partide ale unei grupe foarte echilibrate, din care au mai facut parte Rusia, Slovenia si Bulgaria, Danemarca u21 a adunat 8 victorii si 2 remize, cu golaveraj +28! Evolutii bune si in amcalele din 2015, cu remize in fata reprezentativelor similare ale Portugaliei si Suediei.

Cehia lui Kalas (Middlesbrough),  Prikryl (Sparta Praga) si Vydra (Watford) a bifat insa la randul sau o serie de rezultate foarte interesante in partidele prin care a pregatit acest turneu final continental. In ultimele 6 are doar un esec la limita in fata Angliei, urmat insa de 3 victorii legate, doua cu Ucraina u21 si inca una cu Portugalia u21. Cehii au si avantajul terenului propriu, aspect de luat in calcul atunci cand vine vorba de aceste nationale de tineret.

Echipele probabile

Doua absente importante la gazde, ce-i au suspendati pe Kadlec si Kalas.

Cehia: Koubek – Kaderabek, Baranek, Brabec, Hybs – Travnik, Zmrhal, Petrak, Houska, Krejci – Skalak

Danemarca: Jensen – Soresen, Vestergaard, Christensen, Knudsen – Christensem, Hojbjerg, Norgaard – Poulsen, Brock-Madsen – Fischer

Concluzii

Danemarca u21 arata ceva mai bine decat rivala din acest meci de deschidere. Totusi, cehii isi doresc sa porneasca cat mai bine in cadrul competitiei pe care o gazduiesc si in care tintesc cel putin calificarea in fezele eliminatorii. Putem vedea goluri.

Pont: Danemarca marcheaza @ 1.30
De incercat:
Danemarca marcheaza peste 1.5 goluri @ 2.10
Peste 2 goluri asiatic in meci @ 1.50


 

 


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu