Starurile franceze ale lui Manchester United, la un pas de a parasi echipa in vara! Ce nume URIASE au pus ochii pe Pogba si Martial

Ratarea obiectivelor majore in acest sezon, dar si neintelegerile cu tehnicianul Jose Mourinho i-ar putea determina pe Paul Pogba si Anthony Martial sa paraseasca gruparea “diavolilor” pentru un viitor mai stralucit la colosii fotbalului mondial.


Mourinho, principalul obstacol in calea lui Pogba si Martial

Desi se claseaza pe locul 2 in Premier League si inca este in carti pentru a castiga Cupa Angliei, Manchester United a dezamagit, per total, in actuala stagiune. Fiind eliminati prematur in aceasta editie de UEFA Champions League, “diavolii” puteau obtine cu siguranta mai multe, iar potentiala obtinere a titlului de vicecampioni in Anglia nu ar reprezenta decat o palida consolare pentru Mourinho & Co. In fapt, tehnicianul portughez se arata a fi principalul motiv pentru care cei doi piloni francezi ar dori sa paraseasca gruparea de pe ”Old Trafford”.

65 de milioane de euro este cota de piata a lui Anthony Martial, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Daca Paul Pogba nu se afla tocmai in cele mai bune relatii cu antrenorul sau, chiar daca este titularizat in mod constant, unul dintre cei mai buni oameni ai lui United in sezonul precedent, Anthony Martial, nu mai reuseste sa prinda prima echipa. Venirile lui Romelu Lukaku si in special cea a lui Alexis Sanchez se dovedesc a fi decisive in ceea ce priveste oportunitatea lui Martial de a se afla in primul „11”. In acest context, doua mare nume ale fotbalului mondial ii monitorizeaza atent pe cei doi jucatori. Se zvoneste ca Pogba ar putea lua calea Parisului, intarind-o din vara pe PSG, in timp ce Martial ar fi dorit chiar de catre Real Madrid.

3.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Manchester United sa castige Cupa Angliei in acest sezon.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu