Stea cazatoare: Trupa lui Radoi are doar 3 victorii in acest sezon! Cum reactioneaza bookmakerii!

Nu a fost sa fie nici cu Tg.Mures! Steaua a bifat doar o remiza in confruntarea de aseara, ajungand la 4 meciuri consecutive fara victorie!

Mai mult, in cele  12 confruntari cu miza ale stagiunii in curs, campioana en-titre a adunat doar 3 succese, din care unul pe terenul Botosaniului! De remarcat si faptul ca in 5 jocuri disputate pe teren propriu, Steaua nu a reusit deocamdata niciun succes!

Urmeaza Rosenborg, in Europa League, cu o prima mansa jucata din nou acasa. Evident, moralul trupei lui Radoi, antrenor caruia i s-a cerut demisia la finele meciului cu muresenii,  nu este la cote deloc bune inaintea acestui nou test extrem de dificil.

Reactia bookmakerilor

Seria negativa a Stelei, cat mai ales evolutiile din acest sezon, i-au determinat pe bookmakeri sa „umble” la cotele partidei tur cu Rosneborg. Astfel, daca la deschide aveam chiar si cote de 1.60 acordate pentru un succes repurtat de echipa noastra, in momentul de fata, putine mai sunt casele de pariuri care acorda cote mai mici de 2 variantei 1 solist. Evident, scaderi, chiar abupte, ale cotele pe Rosenborg. La x2, cotatia este acum 1.73, fata de 1.83 – 1.87 acum cateva zile, in timp „solistul” pe oaspeti este pretuit cu 3.75,  o cota in scadere cu aproape 25% fata de cea de deschidere!

Info: Rosenborg are meci astazi, acasa, cu Valerenga,  in etapa a 20-a de Tippeligaen. Actualmente, gruparea din Trondheim este lider detasat al ierarhiei, cu un total de 45 de puncte, adunate din 14 victorii si 3 remize. Golaveraj excelent: 53-18. In ultimele 9 meciuri oficiale disputate, Rosenborg are tot atatea succese!

Steaua – Rosenborg se joaca joi, 20 august, incepand cu ora 21:00

(foto: www.click.ro)


Pariem pe tenis: Freddy serveşte aşii zilei!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu