Steaua a tremurat la Baia Mare! Vezi ce le-a spus Radoi inainte de penalty-uri!

Ocupanta a loceului trei in Liga I si calificata in toate competitiile interne, Steaua nu se regaseste in ultimele partide. Dupa egalurile din campionat, Pandurii si Petrolul,  aseara a venit randul celor de la FCM Baia mare sa-i tina in sah pe stelisti. „Ros-albastrii” au avut nevoie de penalty-uri pentru a se califica in sferturile Cupei Romaniei.

sursa foto: fanatik.ro

images (2)

Dupa terminarea confruntarii de la Baia Mare, Nicolae Dica, secundul lui Mirel Radoi, a declarat ca echipa este departe de evolutia unei campioane si s-a manifestat increzator, ca din iarna se vor schimba lucrurile. Faptul ca Steaua nu marcheaza este principala problema a tehnicienilor „ros-albastrilor”.

Nicolae Dica, antrenor secund Steaua: „Daca nu reusesti sa inscrii, e foarte greu impotriva unei echipe organizate. Eu spun ca adversarii s-au autodepasit. in prelungiri, in ultimele 15 minute am fost superiori fizic.”

Loteria penalty-urilor si-a spus cuvantul. Acolo doar inspiratia portarului sau o executie gresita poate face diferenta. Nu mai tine de valoarea echipei sau de faptul ca esti campioana, iar de acest fapt si-a seama si Mirel Radoi, care le-a transmis jucatorilor, prin intermediul aceluiasi Dica: „sa ramana calmi si concentrati”.

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-1 in cele 120 de minute si 1-4 dupa executarea loviturilor de departajare. Astfel, formatia lui Mirel Radoi s-a alaturat celorlalte echipe calificate: Viitorul, Dinamo, ASA TG Mures, CFR, Astra, CSMS Iasi si Poli ACS Timisoara.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu