Steaua aprinde stadionul din Baia Mare!

Conform liga2.prosport.ro, sefii lui FC Baia Mare sunt in culmea fericirii, dupa ce au picat cu Steaua in optimile Cupei Romaniei. Atat de bucurosi, ca s-au gandit sa comande o instalatie de noctura pentru a evolua la ora de “Champions League” impotriva campioanei. Clubul a stabilit o intelegere cu o firma din Italia si s-au inteles la suma de 20,000 euro.

sursa foto: gazetanord-vest.ro

p

 Atunci cand s-au stabilit optimile de finala ale Cupei Romaniei, locul de desfasurare al acestui meci nu era stabilit inca. Formatia gazda avand la dispozitie un termen de zece zile pentru a fixa locatia. Clubul din liga secunda, nu putea sa primeasca Steaua pe teren propriu. din cauza ca nu aveau instalatie de iluminare, iar televiziunile vroiau sa transmita partida in nocturna. Zis si facut, oficialii au gasit resursele necesare pentru a rezolvat aceasta problema si au stabilit locul de intalnire, Stadionul Municipal “Viorel Mateianu”.

Intalnirea cu Steaua este cea mai mare performanta din ultimii douazeci si cinci de ani. Clubul baimarean este un obisnuit al ligilor inferioare din Romania. In prezent evolueaza in Liga a 2-a, fiind liderii seriei B.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu