Villarreal – Steaua Bucuresti: Calculam sansele Stelei la calificarea in primvara europeana! Vezi principalele cote!

Joi, incepand cu ora 18:00, se va disputa partida Villarreal – Steaua Bucuresti, confruntare ce i-ar putea aduce Stelei calificarea in primavara europeana. Chiar daca sansele pentru obtinerea unui rezultat sunt relativ mici, echipa lui Reghecampf ne-a aratat in ultimii ani faptul ca poate realiza aproape oricand suprize extrem de placute.


Steaua Bucuresti, Grupa L – Europa League

In momentul de fata, situatia din Grupa L este una dintre cele mai complicate. In vreme ce turcii de la Osmanlispor au acumulat 7 puncte, Zurich, Villarreal si Steaua se afla la doar o lungime distanta, fiecare cu cate 6 puncte cumulate. In aceste conditii, tinand cont de rezultatele directe echipele prezente in grupa Steaua este obligata sa obtina un rezultat pozitiv in Spania. Pe langa victoria simpla a „ros-albastrilor” singurele rezultate ce mai pot duce Steaua in primavara europeana sunt remizele cu minim doua goluri inscrise de fiecare parte.

alte-cote

Cu certitudine, sansele ca Steaua Bucuresti sa se califice intr-o noua primavara europeana sunt mici. Totusi, in cazul in care Steaua va reusi o noua minune pentru fotbalul romanesc, noi putem obtine un profit extrem de atragator. Astfel, daca suntem de parere ca Steaua va reusi calificarea in faza urmatoare a competitiei, nu avem cum sa nu fim indiferenti si sa mizam pe o super-cota de 6.00 oferita de Unibet pentru calificarea echipei lui Reghecampf! In acelasi timp, cei mai optimisti dintre noi pot incerca cota extraordinara de 36.00 oferita de Unibet pentru clasarea Stelei pe prima pozitie in grupa!

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu “dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

alte-cote


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu