Steaua, „campioana de toamna”? Cum poate pierde Astra sefia clasamentului si Viitorul pozitia a 2 a!

Turul stagiunii 2015/2016, cu pasi repezi ajunge la final. Poate prea devreme, parca nici nu ne-am dat seama cat de repede a trecut. Astazi se vadisputa ultima partida a rundei cu numarul 11, acolo unde pe sinteticul din Chiajna, Concordia din localitate va intalni la lumina reflectoarelor , „cainii rosii”, in foame de puncte, dupa 3 partide fara victorie in Liga 1.

Surprizele insa pot veni dupa aceasta etapa, chiar in ultima etapa din turul Ligii 1. O ultima etapa, in care ne putem trezi ca echipa care a dominat autoritar turul stagiunii in curs, nu va termina pe primul loc, si nu se va putea incorona drept ca fiind „campioana de toamna”. De ce ?

Cum poate fi Steaua campioana de toamna ?

colaj steaua dumitriuIn ultima etapa Steaua merge la Iasi, pen terenul unei echipe care nu a mai castifat un meci in Liga 1, din august 2015 de la cel 2-1 pe teren propriu cu CFR Cluj, timp in care iesenii lui Napoli au disputat 7 partide, in care au inscris doar de 3 ori si au primit 11 goluri. Jocul Stelei a inceput sa se lege cumva, cumva, de cand in dreapta neexperimentatului Radoi, in ale antrenoratului, sta una dintre emblemele Stelei, Titi Dumitriu. De la venirea acestuia pe banca tehnica a „ros – albastrilor”, trupa din blvd. Ghencea, nu a pierdut decat o singura partida, cea de la Timisoara cu ACS Poli, a castigat de 3 ori, cu Voluntari si Chiajna in Liga 1, si cu U Cluj in cupa, mai mult de atat a reusit sa inscrie de 7 ori, de 6 ori in Liga 1, primind doar 2 goluri, si acelea din penalty-uri acordate adversarilor. Cele 6 goluri inscrise in ultimele 2 etape, asta dupa ce in precedentele 10 marcase doar de 9 ori, arata ca Steaua este pe o panta ascendenta, iar aceasta ultima etapa ne poate furniza surpriza turului, vazand-o pe Steaua pe prima treapta a podiumului Ligii 1, in cazul unei victorii in Copou, asta dupa ce un intreg tur de campionat, s-a batut la mijlocul ierarhiei.

De ce pot pierde Astra si Viitorul prima pozitie ?

csms-ia-i-vs-fc-viitorul-0-0-etapa-a-11-a-echipa-lui-hagi-a-urcat-pe-primul-loc-al-ligii-i-301219-1Este foarte simplu. Viitorul are meci la Pandurii Tg. Jiu, echipa care se afla intr-o vizibila revenire de forma. Dupa un start nu tocmai bun de sezon, Pandurii Tg. Jiu au reusit sa stranga randurile si de 4 partide, aici incluzand-o si pe cea de Cupa Romaniei, Pandurii nu au mai pierdut. 2 victorii in Liga 1 si un egal au reusit Pandurii sa lege in ultimele 3 etape, partide in care au inscris de 4 ori, primind doar 1 gol. Viitorul, a aratat in dese randuri ca nu este o echipa de deplasare, in acest sezon castigand doar la Craiova, in rest 3 egaluri si o infrangere au baietii lui Hagi pe teren strain in acest sezon, iar in conditiile in care statistica ne spune ca Viitorul nu a castigat niciodata cu Pandurii in deplasare, dar si forma minerilor din ultimul timp, o poate duce pe Viitorul, pana pe treapta a 3 a podiumului in cazul unei in infrangeri la Severin, iar Astra si Steaua incheie turul victorioase.

De partea cealalta, Astra, are derby cu Dinamo. O Dinamo, care daca invinge in aceasta seara la Chiajna, ar acumula 21 de Astra Budescu azpuncte, iar un succes in ultima etapa contra Astrei lui Sumudica, ajutata si de jocul rezultatelor, echipa din Stefan cel Mare ar putea incheia turul stagiunii 2015/2016, chiar pe treapta a 3 a podiumului din Liga 1, ajutand indirect rivala de-o viata Steaua, sa se incununeze ca si „campioana de toamna” in Liga 1.


Concordia – Dinamo: “Cainii”, neinvinsi in deplasare!


Saptamana de UCL: Porto – Chelsea, meciul zilei de marti! Program & cote!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu