Steaua cazatoare: Incotro se indreapta echipa lui Radoi?

Steaua lui Radoi nu se regaseste. Dupa eliminarile premature din Champions League si Europa League, Steaua spera sa continue cursa catre un nou titlu fara a se mai impiedica de vreun adversar din Liga 1, ramasa fara vreo grija pentru cupele europene.

Steaua cazatoare ….

Ramasa fara antrenorul din acte (Massimo Pedrazzini ) chiar inainte de derby-ul de la Timisoara, Steaua pare ca a acuzat din plin socul ramanerii fara italian, si a pierdut acolo unde putina lume se astepta.Cu nasul stelistilor la timona ( Florin Marin ), Timisoara a reusit sa tina piept cu brio atacurilor steliste, sterile ce-i drept, dar a facut fata, si cand toata lumea se astepta mai putin, iar jocul se indrepta catre un 0-0 de salon ( ar fi fost al 5 lea egal pentru Steaua, si al 3 lea pentru Timisoara ), atacantul Havier Hernadez, nu a fost de acord cu egalul, reusind sa inscrie in munutul 88 golul izbavirii, aducand prima victorie a lui ACS Poli  in fata Stelei, cu o reusita demna de genericile tv.

Incotro se indreapta Steaua ? ….

Datorita infrangerii Astrei de pe teren propriu in fata Pandurilor, Steaua ramane cel putin pentru moment in plasa liderului, un lider care se poate schimba chiar in aceasta seara, daca Dinamo isi castiga disputa de pe teren propriu cu CFR Cluj. Patronul Stelei, vrea ca echipa sa termine acest tur de sezon 2015/2016 pe primul loc. Imposibil nu ar fi, dar pentru ca acest lucru sa se poata intampla, Steaua ar trebui sa adune maximul de puncte posibile din urmatoarele 3 intalniri pe care le mai are de disputat pana la finalul turului de campionat. Cu Chiajna si Voluntari acasa, dar si cu Iasi in deplasare sunt  meciurile pe care Steaua le are de disputat in acest tur de campionat, partide aparent usor de castigat de formatia ros-albastra, insa cum jocul Stelei sufera, visul de a termina pe primul loc turul, credem ca se va lasa inca asteptat, in conditiile in care Dinamo, Astra, chiar si Viitorul lui Hagi, se descurca admirabil in acest inceput de sezon.


Simona Halep: 2016 se anunta bun pentru jucatoarea noastra!


Romania – Ungaria: “Eternul derby”, de aceasta data la futsal!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu