Steaua – Concordia: Statistica perfecta a gazdelor, stricata in 2015!

De 8 ori s-au intalnit Steaua si Concordia la nivel de prim esalon. Trupa din Chiajna nu are nici un succes contabilizat, dimpotriva, in 7 dintre aceste confruntari fiind invinsa. Dubla din stagiunea 2013-2014 a fost cea mai dezechilibrata, Steaua impunandu-se cu 4-0 acasa si 4-1 in deplsare.

Cea mai mare diferenta de scor fusese insa consemnata cu un sezon in urma. Atunci, chiar pe terenul Chiajnei, ros-albastrii se impuneau cu 6-0! Pentru trupa pregatia de Reghecampf marcau Chiriches si de doua ori Rusescu, inainte de pauza, Nicolic, Tanase si Adi Rocha, in partea secunda a partidei.

In campionatul 2014-2015, Steaua bifa un nou succes la Chiajna, scor 1-0, Marcatorul unicului gol al meciului de pe 9 noiembrie a fost Paul Pap. Returul consemna insa si primul rezultat pozitiv al Concordiei, in meciurile de campionat cu detinatoarea titlului.

Pe Arena Nationala, in disputa contand pentru etapa cu numarul 31, Nicusor Stanciu deschidea scorul din penalty in minutul 29, acesta fiind si rezultatul dupa 45 de minute. Repriza secunda a avut insa o desfasurare nebuna. Boldrin a egalat, tot din penalty, in minutul 54, pentru ca acelasi jucator sa-i aduca pe oaspeti in avantaj, 9 minute mai tarziu. Stelistii au alergat dupa egalare, atingandu-si tinta in minutul 73, dupa reusita lui Iancu. In ciuda ratarilor din finalul partidei, rezultatul a ramas neschimbat.

Steaua – Concordia se joaca luni seara, de la ora 21:00. La pariuri, gazdele au cota 1.30 pentru succes si 1.55 pentru o victorie la cel putin 2 goluri. Varianta x2 primeste cotatia 7.50!


 

 


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu