Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti: Afla care sunt variatiile de cote si ce mesaj ne transmit bookmakerii!

Duminica, incepand cu ora 20:30, se va disputa partida Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti, din cadrul rundei cu numarul 3 din play-off-ul Ligii 1. Confruntarea va putea fi urmarita in direct pe Dolce Sport si Digi Sport.


Bookmakerii o vad favorita pe formatia lui Laurentiu Reghecampf, chiar daca Steaua vine dupa cea mai neagra serie de intalniri directe impotriva rivalilor din Stefan cel Mare. Astfel, Sportingbet ofera in prezent o cota de 2.00 pentru o victorie a gazdelor, in timp ce remiza este cotata cu 3.15, iar victoria echipei lui Cosmin Contra cu 3.50.

Totusi, exceptand cotele oferite in acest moment, redactia noastra va sfatuieste sa urmariti si variatiile de cote din momentul in care acestea au fost introduse pe piata. Cu ajutorul observarii variatilor ne putem face o idee mult mai clara despre ceea ce anticipeaza bookmakerii.

Cotele intalnirii Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti

In ziua in care cotele au fost facute publice – 22 martie, victorie Stelei era cotata cu 2.20, scazand pana astazi la 2.00. Rezultatul de egalitate era listata la 3.00 – fata de 3.15 in prezent, iar victoria „cainilor” a ajuns astazi la 3.50, punctul de plecare fiind 2.95.

Alte cote Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti

start-shan-2014-p


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu