Steaua Bucuresti – Cote de 4.00 si de 15.00 pentru calificarea „ros-albastrilor” in primavara europeana!

Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana la finalul grupelor Europa League, iar Steaua Bucuresti are o sansa importanta sa prinda primavara europeana. In cazul in care echipa lui Laurentiu Reghecampf un rezultat cat mai bun in Elvetia, aceassta va intra in pole-position pentru obtinerea unuia din primele doua grupe.


Cu o infrangere cu Osmanlispor si doua rezultate de egalitate, cu Villarreal si cu FC Zurich, Steaua Bucuresti nu se poata lauda cu un parcurs prea bun pana in acest moment. Totusi, partida pe care „ros-albastrii” au facut-o impotriva celor de la Villarreal (scor final 1-1) ne-a aratat faptul ca Reghecampf si jucatorii sai pot oricand sa se lupte ca de la egal la egal cu celelalte echipe din grupa. De aceea, asteptarile sunt mari, in ciuda rezultatului de egalitate inregistrat la Bucuresti cu FC Zurich.

Cote calificare – Steaua Bucuresti

In acest moment, Steaua Bucuresti pleaca cu ultima sansa in vederea castigarii grupei si a calificarii in faza urmatoare a competitiei. Chiar si asa, sansele ca Steaua Bucuresti sa ne scoata din nou in strada exista – si nu sunt putine, iar noi nu putem decat profita de acest aspect! Cota oferita de Unibet pentru pronosticul „Steaua Bucuresti castiga grupa” este una excelenta, de 15.00, pe care poti miza chiar acum!

De asemenea, in cazul in care suntem de parere ca Steaua se va califica, dar i-ar fi mult prea greu sa si castige grupa, putem opta pe pronosticul „Steaua termina pe una dintre primele doua pozitii in grupa”, cota oferita de catre Unibet fiind una de-a dreptului excelenta, de 4.00, cota pe care poti miza chiar in acest moment!

levante

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu