Steaua ii cauta inlocuitor lui Alcenat! Vezi cine este favoritul lui Radoi!

Steaua credea ca a dat lovitura cand l-a legitimat pe fostul jucator al Petrolului, Jean Sony Alcenat. Cel mai bun fundas dreapta al sezonului trecut, a devenit rezerva de lux la campioana Romaniei.  Staff-ul „ros-albastrilor” a decis sa-l excluda in echipa pe haitianul in varsta de 29 de ani.

sursa foto: digisport.ro

images

La finele sezonului trecut, Steaua se bucura extraordinar ca l-a putut aduce pe haitian la echipa, din posta de jucator liber. I-au oferit aproximativ 180.000 euro pe an si il prezentau drept cea mai buna achizitie a lor. Alcenat a bifat doar trei partide ca titular, doua in Liga I si unul in umilinta de la Belgrad, 2-4 cu Partizan.

Care este cauza?

Se pare ca aparatorul de culoare nu reuseste sa indeplineasca nici parametrii optimi la antrenamentele stelistilor, fapt ce ii deranjeaza vizibil pe cei din staff-ul lui Mirel Radoi. Mai mult, acestia l-au exclus din lot. Probleme acestuia au inceput inaintea meciului cu Voluntari, cand nu a facut parte din lot. A urmat o serie de trei partide in care nu a fost nici macar rezerva. Abia etapa trecuta, in egalul cu Petrolul, Radoi a decis sa-l includa in cei 18 jucatori, care au facut deplasarea la Ploesti.

Viitorul este incert…

Presa anunta ca staff-ul campioanei ii cauta inlocuitor lui Alcenat. In pole position ar fi Claudiu Belu, de la Poli Timisoara. Se zvoneste ca oficialii Stelei s-ar fi interesat de jucator si conditiile in care acesta ar putea sa vina. La cei 21 de ani ai sai, Claudiu Belu si-a facut un portofoliu, bifand cateva selectii la echipa nationala de tineret, dar si partide pentru Concordia Chiajna si Poli Timisoara.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu