Steaua: Intariri pentru titlul 27! Vezi pe cine isi doreste Radoi!

Anuntam zilele trecute ca Steaua incepe sa isi faca cumparaturile pentru sa  la iarna si se pregateste sa castige titlul cu numarul 27. Dupa contactele cu CSU Craiova pentru Mateiu  si  ACS Poli Timisoara in privinta fundasului Claudiu Belu , acum se vehiculeaza doua nume de la Pandurii.

sursa foto: Gandul.info

download

Patronul campioanei l-ar fi sunat pe presedintele Pandurilor, Nacis Raducan, sa se intereseze de Momcilovic si de atacantul Ioan Hora. Nemultumit de Tade, atacantul reusind un singur gol in Liga I, de la transferul la Steaua, Gigi Becali e hotarat sa il cedeze pe acesta, in schimbul altor jucatori.

Gorjenii, prin vocea presedintelui Narcis Raducan, s-au declarat deschisi spre negociere: „Orice jucator e de vanzare si are un pret”.  Steaua este obisnuita sa faca transferuri via Targu Jiu, pe aceasta filiera s-au transferat mai multi jucatori: Chiriches, Pintili, Radut, sau Breveld.

Ioan Hora are 27 de ani si a evoluat in trecut la UTA Arad, Gloria Bistrita, CFR Cluj sau ASA TG. Mures. A venit la Pandurii de la inceputul acestui sezon si in prezent este golgheterul Ligii I, cu noua reusite.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu