Steaua – Partizan:Tur „de foc” pentru campionii Romaniei

Steaua - PartizanSteaua are mare nevoie de victorie miercuri in fata periculoasei campioane a Serbiei, Partizan Belgrad, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Partida are ca ora de start,21:30, pe o Arena Nationala goala, Steaua ispasindu-si ultima etapa cu portile inchise.

sursa foto: romanialibera.ro

 

Asa cum deja stiti, Steaua s-a calificat cu mari emotii in turul trei preliminar, dupa ce a trecut de campioana Slovaciei AS Trencin, cu scorul general de 4-3, iar cei angrenati in jurul echipei privesc acum cu maxima atentie mansa intai a confruntarii cu  sarbii de la Partizan, chiar daca fotbalul din tara vecina nu mai are valoarea din anii trecuti, cel putin la nivel de cluburi. „In aceasta dubla cu Partizan Belgrad ne jucam viitorul”, a spus Massimo Pedrazzini, insa prezentul nu este prea imbucurator pentru stelisti. Evolutiile neconvingatoare pe care FCSB le-a afisat in campionat, unde nu au reusit decat o victorie in primele trei etape ale campionatului, a aratat ca Mirel Radoi mai are mult de lucrat pana va reusi sa lege relatiile intre jucatori,avand un lot cu multi jucatori noi, ce nu formeaza o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Tade,Hamroun si poate Alcenat,proaspat revenit de la Gold Cup, par a fii in acest moment singurii jucatori adusi in aceasta vara care se ridica la nivelul asteptarii suflarii „ros-albastre”.

Sarbii au venit la Bucuresti foarte optimisti in privinta primului duel din aceasta dubla mansa, impinsi de la spate si de recentele rezultate obtinute. Partizan s-a calificat in turul trei preliminar dupa ce a trecut de echipa georgiana Dila Gori, cu 1-0 acasa si 2-0 in deplasare. Tot doua victorii a bifat Partizan si in primele doua etape de campionat, 4-0 cu Metalac si 6-0 cu Jagodina, aratand si prin atacantul Valeri Bojinov(fost jucator la Fiorentina, Juventus sau Manchester City) o impresionanta forta ofensiva, care cu siguranta va pune  mari dificultati si apararii condusa de Valera.

Echipele  probabile:

Mirel Radoi are cateva dileme in a alcatui primul 11 cu care sa atace acesta prima mansa. Nicusor Stanciu s-a accidentat in returul cu Trencin si sunt sanse mici sa fie recuperat pana la ora partidei. De asemenea, capitanul Fernando Varela, si el cu probleme medicale, se pare ca va fii fortat de antrenorul stelist, acesta avand nevoie de infiltratii pentru a juca.

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela (Tosca), Guilherme – Muniru, Breeveld – A. Popa, Hamroun, A. Chipciu – G. Tade.

Partizan: Zivkovic – Vulicevic, Balazic, Cirkovic, Petrovic – Babovic, Brasanac, Jevtovic, Zivtovic – Oumarou, Bojinov.

 

Recomandare:

Pentru a obtine un rezultat bun in aceasta prima mansa, Steaua va trebui sa se ridice la maxim de potential, insa ramane de vazut daca va si reusi, aratand mari probleme in acest start de sezon. Partizan, desi mult sub FCSB ca valoare a lotului, compenseaza cu un lot mai omogen si un joc in forta, care cu siguranta poate profita de eventualele greseli in aparerea stelista,pusa mult la incercare in aceste prime meciuri ale sezonului.

Pont: Partizan Marcheaza, cota 1.45
De incercat: Ambele marcheaza, cota 1.95

(Dorut Surdu)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Celtic – Qarabag, celtii favoriti la calificare.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu