Steaua pe primul loc in Liga 1: Vezi la ce capitol „ros-albastrii” sunt deja lideri!

Steaua pe primul loc in Liga 1: Vezi la ce capitol „ros-albastrii” sunt deja lideri!

Sezonul 2015-2016 din Liga 1 este unul extrem de echilibrat, iar acest aspect a dus la o situatie foarte interesanta : niciodata în 15 etape o echipa, care a intrat condusa pe tabela de marcaj la pauza, nu a reusit sa intoarca rezultatul si sa castige cele trei puncte puse in joc.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Steaua – Campioana revenilor

Dintre cele 14 participante, Steaua este singura care nu a pierdut niciodata dupa ce  adversara sa se afla in avantaj la finele primelor 45 de minute, gruparea lui Radoi reusind sa termine la egalitate ambele partide in care s-a intalnit cu situatia mentionata. Tot cate doua puncte au cumulat Pandurii ( din trei jocuri ), ASA ( din cinci jocuri ) si  Botosani ( din sapte jocuri ), gruparea botosaneana fiind echipa care a terminat de cele mai multe ori in dezavantaj prima repriza.

Statistica ne mai spune ca :

– Niciodata o echipa nu a reusit sa termine cu punct atunci cand a fost condusa la pauză cu o diferenta mai mare de un gol.

– Chiar daca se afla în fruntea clasamentului avand si cel mai bun atac ( la egalitate cu Viitorul ), Astra Giurgiu a scos doar un punct din 12 posibile.

– Cinci formatii au zero in dreptul punctelor contabilizate la finalul meciurilor in care au fost conduse la pauza. CS „U” Craiova, Petrolul, CFR Cluj, Dinamo si CSMS Iasi.


Cupa Romaniei: Viitorul si Steaua intra in actiune!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu