Steaua – ASA Tg.Mures: Info, echipe probabile, sondaj, ponturi!

supercupaStagiunea 2015-2016 din fotbalul intern, incepe in mod oficial la astazi. Pe Stadionul Farul din Constanta, incepand cu ora 21:00, Steaua si ASA Tg.Mures vor lupta pentru castigarea primului trofeu pus in joc, Supercupa Romaniei.

Steaua

Desi a dezamgit prin prestatiile din retur si prin scurtul traseu european, cu Galca la timona, Steaua a castigat in sezonul trecut, tot ce putea castiga pe plan intern. In vara, echipa a trecut printr-o serie de transformari, cea mai importanta fiind inlocuirea lui Galca, cu Mirel Radoi. La nivelul lotului, se remarca o serie de transferuri importante – Alcenat, Tudorie, Muniru, Tahar si V.Mihalcea – dar si plecarile lui Pirvulescu, Prepelita, Latovlevici, Rusescu, Bourceanu, Arlauskis si Tanase.
In amicale, Steaua s-a descurcat bine si a crescut de la joc la joc. Totusi, in stagiul de pregatire din Austria, formatia a primit gol meci de meci, 5 chiar la debut, in esecul cu Austria Klagenfurt.

ASA Tg.Mures

Muresenii au fost dezinvolti in aceasta vara pe piata transferurilor. Au venit nu mai putin de 11 jucatori, au plecat doar 4 si mai important, Dan Petrescu a preluat fraiele echipei. Pana la urma insa, totul a fost doar „dust in the wind”.
Cu conturile blocate de DNA, ASA este pe cale sa se dezintegreze, chiar dupa acest prim meci al sezonului. Dan Petrescu a anuntat deja ca a dat curs ofertei venite din China, in timp ce o parte dintre jucatori au primit sau vor primi dreptul de a parasi gratis echipa, in urmatoarele zile. Referitor la acest aspect, Bogdan Mara, presedintele echipei, a declarat pentru ProSport: ”Nu va pleca tot lotul, aşa cum se aude, i-am informat pe unii despre ceea ce se întâmplă, iar aproape toţi au înţeles. Cred că, în proporţie de 90%, vom rămâne cu acest lot”

Echipele probabile

Totusi, cel putin pentru acest joc, ASA Tg.Mures se prezinta foarte bine. Aceasta chiar si fara V. Maftei, B. Nicoliţă, D. Torres, C. Frăsinescu, D. Bucșa si Cl. Voiculeț, jucatori care si-au reziliat deja contractele.
De partea cealalta absenteaza Alcenat, tot un nou venit, plecat la nationala.

Steaua: Fl. Niţă –  Papp,  Tamaş, Varela,  Guilherme – Breeveld, I. Neagu – N. Stanciu, Chipciu, G. Iancu – Ţucudean
Antrenor: Mirel Rădoi

ASA Tg. Mureş
Aşezare:  Stăncioiu – Golanski,  M. Constantin, Fl. Bejan, Velayos – G. Mureșan, Brandan – Hanca, Gorobsov, D. Varga – M. Axente
Antrenor: Dan Petrescu

Concluzii

Evident, moralul din tabara muresenilor nu este in acest moment la cote deloc ridicate, iar partida de maine cu Steaua, una oricum extrem de grea, se anunta acum infinit mai dificila. De altfel, bucurestenii  sunt cotati favoriti la victorie.
Totusi sa nu uitam ca muresenii au castigat in stagiunea anterioara, dubla cu Steaua. De asemenea sa nu trecem cu vederea faptul ca pe banca vicecampioanei va fi la acest meci Dan Petrescu, un antrenor valoros si mult mai experimentat decat rivalul de pe banca Stelei.

Pont: Steaua castiga cu handicap 0 @ 1.40
De incercat: Ambele marcheaza

 

Sondaj

Cine va castiga Supercupa Romaniei?

 

 

Liga 1, editia 2015-2016: Programul complet al sezonului regulat!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu