Steaua si Astra iti pot aduce super castiguri in grupele Ligii Europa | Vezi cotatiile!

Desi intr-un regres continuu, Liga 1 ne-a adus propus in acest debut de sezon competitional o serie de surprize europene extrem de placute. Este vorba, bineinteles, de calificarile echipelor Steaua si Astra in grupele Ligii Europa.

Adversari de toate categoriile pentru Steaua

Vicecampioana a reusit sa acceada in play-off-ul Ligii Campionilor, dar Manchester City s-a dovedit un adversar imposibil de doborat. Steaua cauta, insa, performanta in Europa League, intrecere din ce in ce mai bine remunerata de UEFA.

Grupa L in care Steaua a fost repartizata nu este una extrem de dificila, dar nici simpla. „Ros-albastrii” au cotatia 2.45 pentru calificare si 6.50 pentru castigarea grupei cu Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor. Gruparea spaniola este marea favorita, fapt evidentiat si de cota de 1.40 oferita unui finis al „submarinului galben” pe prima pozitie. De asemenea, dupa ce la deschiderea pietelor echipa lui Rusescu si Szukala era cotata cu ultima sansa, in acest moment Osmanlispor i-a depasit pe „ros-albastri” in ierarhia cotatiilor. Turcii au cota 2.15 la calificare.

2.45 este la NetBet cota unei calificari a Stelei in faza urmatoare

inregistreaza-te - netbet Deschide-ti un cont la NetBet – Ai 1500 RON BONUS de bun venit!

Si Astra are sansele sale!

Giurgiuvenii au reusit iarasi un miracol, pentru al doilea sezon consecutiv eliminand-o din competitie pe West Ham United. Astra a avut la randul sau parte de o tragere la sorti buna. Totusi, in grupa cu Roma, Plzen si Austria Viena, elevii lui Sumudica sunt cotati cu ultima sansa. De 11 ori suma investita castiga cei ce mizeaza pe faptul ca Budescu, Alibec si compania vor termina pe locul 1 in grupa F. Excelenta este si cota la calificarea Astrei: 3.20. Cum era de asteptat, bookmakerii considera ca Roma va avansa la pas catre fazele eliminatorii ale intrecerii. Doar 1.36 au cota romanii pentru ocuparea locului 1.

11 este la NetBet cotatia oferita Astrei la castigarea grupei E

Primele meciuri

Stelistii vor disputa primul meci in deplasare, joi, 15 septembrie, la Osmanilspor. 3.60 are cota la victorie echipa lui Reghecampf, pariul x2 primind cotatia 1.71.
Astra debuteaza in actualul sezon al grupelor, pe Arena Nationala din Bucuresti. Alibec & co. se vor infrunta cu Austria Viena, trupa ce ocupa locul 4, la 3 puncte de liderul Sturm Graz, dupa disputarea a 7-a runde din Bundesliga.

15.09, ora 20:00 –  Astra – Austria Viena  2.60  3.20  2.65

15.09, ora 22:05 – Osmanilspor – Steaua  2.05  3.20  3.60

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu