Steaua Bucuresti – Villarreal: Tu pe scor corect mizezi?

Unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului pentru echipa lui Reghecampf se apropie, iar Steaua Bucuresti – Villarreal se anunta o partida in care ibericii pleaca cu prima sansa. Totusi, „ros-albastrii” ne-au obisnuit in anii precedenti cu surprize incredibile in cupele europene.


inregistreaza-te - betfair

Joi, 20:00: Steaua Bucuresti – Villarreal

Cote Betfair: 3.60  3.20  2.05


Pentru a obtine castiguri importante mizand sume mici, optiunea de scor corect vine in ajutorul nostru. Plecand de la cateva premise simple, putem extrage cateva variante extrem de plauzibile pe care le putem incerca cu sume modice.

Victorie Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti pleaca cu sansa a doua pe National Arena impotriva „Submarinului galben” de la Villarreal. Asadar, putem sa intuim faptul ca daca Steaua va castiga, o va face la limita. Pentru un succes cu scorul de 1-0 al Stelei, Betfair ne ofera o cota de 9.00, in timp c scorul de 2-1 ne aduce o cota de 13.00. Pentru cei ce sunt convinsi ca apararea spaniolilor va ceda in mod clar, iar Florin Tanase si Golubovic vor reusi sa inscrie, Betfair ne ofera o cota de 17.00 pentru un succes al Stelei cu scorul de 2-0 si o cota de 41.00 pentru o victorie cu scorul de 3-0.


Citeste si:


Rezultat de egalitate

Totusi, Laurentiu Reghecampf si Steaua s-ar multumi cu un simplu rezultat de egalitate. Daca suntem de parere ca Steaua se va apara pe intreaga durata a partidei, cota pentru scorul de 0-0 este 8.00, iar scorul de 1-1 este listat cu o cota de 6.50. De asemenea, in cazul in care partida va fi una deschisa si ofensiva, putem miza pe scorul corect de 2-2, oferit intr-o cota excelenta, de 19.00, oferita de catre Betfair.

Victorie Villarreal

Cei mai sceptici pariori se pot orienta catre victoria „Submarinului galben”. Succesul ibericilor cu scorul de 1-0 este cotat cu 6.00 de catre Betfair, in timp ce cel cu scorul de 2-0 ajunge la o cota de 9.00 oferita de catre Betfair. In acelasi timp, daca consideram ca Steaua va marca si ea, dar va fi invinsa pe propria arena, putem miza pe cota de 9.50 listata pentru scorul corect de 2-1 in favoarea celor de la Villarreal sau pe cota de 19.00 oferita pentru scorul de 3-1.


PROMOTIE VECHE: Bonus de 200 euro propus de Betfair, exclusiv pentru clientii din Romania!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu