Stefan Radu, cel mai mare stranier din istoria lui Lazio! Se pregeste sa stabileasca un record URIAS la clubul din Serie A

Romania fotbalistica are cu ce sa se mandreasca in Italia. In conditiile in care campionatul de fotbal e in standby, cluburile fac miscari „in spatele scenei”, in special in ceea ce priveste contractele jucatorilor. Printre cei implicati se numara si Stefan Radu, la Lazio.

Fundasul retras prematur din echipa nationala a Romaniei a primit o oferta foarte interesanta de la clubul roman. Lazio i-a oferit prelungirea contractului pe inca un sezon, in conditiile in care jucatorul in varsta de 33 de ani evolueaza pe Olimpico de 14 ani! Intelecerea lui Radu cu Lazio ar expira in 2021, dar poate fi astfel extinsa pana in 2022.

Lazio a avut un sezon bun si se afla acum pe locul 2 in clasament, la un singur punct de liderul Juventus! Asadar, capitolinii inca mai spera la titlu, daca Serie A se va relua. Stefan Radu a fost om de baza in acest parcurs bun, iar acesta se felicita acum ca nu a semnat cu Atalanta sau Genoa, care l-au dorit in vara. Radu se apropie de un record special la Lazio.

Cu inca 30 de meciuri in tricoul celestilor, romanul l-ar depasi pe Giuseppe Favalli in topul jucatorilor cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio, in toate competitiile! Doar doi straini sunt in acest top, al unui club foarte exclusivist in ceea ce priveste „importurile”.


JUCATORII CU CELE MAI MULTE PREZENTE LA LAZIO (TOP 10)

1. Giuseppe Favalli – 401 meciuri
2. Giuseppe Wilson – 394
3. Paolo Negro – 376
4. Stefan Radu – 372
5. Senad Lulic – 352
6. Aldo Pucinello – 342
7. Luca Marchegiani – 339
8. Vincenzo D’Amico – 338
9. Cristian Ledesma – 318
10. Stefano Mauri – 303

PARIATI PE TRANSFERURILE FACUTE IN EUROPA, IN ACEASTA VARA!

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu